به گزارش "خبرگزاری دانشجو"، رئیس دانشگاه کردستان گفت: تمدنهای مختلفی در دنیا ضمن اشتراکات و تفاوتهایشان وجود دارند که با هم در حال رقابت هستند و همین تفاوت تمدنها باعث کشمکش و تضاد آشکار و پنهان آنها شده است تا جایی که برخی اوقات دست به نبرد تمدنها زدهاند.
فردین اخلاقیان تفاوت تمدنها را دارای محورهای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست و گفت: نکته مهم و قابل تامل، صورت فرهنگی تمدنهاست که به عنوان مثال تمدن غرب کوشیده است تا از طریق پیشرفتهای گوناگون از جمله تکنولوژی ماهوارهها درجهت تغییر فرهنگ ما و تضعیف زیربنای ریشه اعتقادی جوانان ما گام بردارد.
وی افزود: برنامههای فریبنده و به ظاهر جذاب که غرب برای جوانان ما تدارک دیده است این پیام را برای ما در پی دارد که اگر برنامهای در خور و شایسته برای جوانان خود نداشته باشیم گرایش به فرهنگ غربی را شاهد خواهیم بود.
رئیس دانشگاه کردستان در این راستا اعلام کرد: ما باید به دنبال ایجاد شور و نشاط و تولید برنامههای فکری و فرهنگی مورد نیاز دانشجویان در دانشگاهها باشیم تا به راحتی جذب فرهنگ غرب نشوند.
اخلاقیان با اشاره به محور اصلی تمدن اسلامی که ایران اسلامی است، خاطرنشان: غرب با تمام توان و پیشرفتها، تاکنون نتوانسته در مقابل تواناییهای جوانان و دانشمندان ما ضربهای به ما برساند.
وی ضمن اشاره به اینکه نباید فضای نقد و گفتگو در دانشگاه تضعیف شود گفت: باید با تولید برنامههایی با محتوای غنی فرهنگی که متناسب با جوان ایرانی باشد زمینه را برای رشد و اعتلای فرهنگ ایرانی اسلامی فراهم کنیم.