به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، هل که به ملکه ادويه معروف است، پس از فلفل سياه در فهرست بهترين ادويه هاي جهان قرار مي گيرد. هل بومی کشور هند است.
خواص روغن هل:
▪ روغن هل براي ماساژ به کار برده مي شود و از اضطراب مي کاهد.
▪ افزودن چند قطره روغن آن در آب، ميکروب ها را از بين مي برد.
▪ به هضم غذا کمک مي کند و سوخت وساز بدن را بهبود مي بخشد.
▪ کاهش دهنده وزن است، فشار خون را کاهش مي دهد، سموم را از بدن دفع مي کند، رسوب کلسيم و اوره را از کليه خارج مي کند.
▪ افسردگي و خستگي مفرط را از بين مي برد.
▪ بدن را گرم مي کند، باعث ايجاد تعريق مي شود و سرماخوردگي را تسکين مي دهد.
▪ اسهال به وجود آمده بر اثر شدت سرما را درمان مي کند.
▪ ضدعفوني کننده و ضد باکتريايي است. غرغره با مخلوطي از آب و روغن آن، دهان را ضد عفوني و بوي بد دهان را رفع مي کند.
▪ غرغره روزانه با مخلوطي از دم کرده هل و دارچين از بدن در برابر آنفلوآنزا و عفونت هاي باکتريايي مانند گلودرد محافظت مي کند.
▪ مصرف روزانه 3 گرم هل به مدت 12 هفته فشار خون بالا را کاهش مي دهد.
▪ يک قاشق مرباخوري پودر هل را در يک ليوان شير بريزيد و آن را بجوشانيد. مصرف آن با مقداري عسل قبل از خواب تقويت کننده بدن است و مانع از دست رفتن حافظه مي شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران