به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، دکتر یار محمدی امروز در جشنواره "زندگی" به مناسبت تقدیر از خانوادههای اهدا کننده عضو استان خراسان رضوی در تالار شهید هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا(ع) مشهد بیان کرد: منتصریه در سال 89 به همت دکتر شبستری، ریاست سابق دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بنده تحویل شد و نشدنیهای آن روز، امروز جامه عمل به خود گرفته است.
وی ادامه داد: در 19 دی سال 1390 در مشهد اولین دیالیز، 19 بهمن سال 1390 اولین پیوند کلیه و در تاریخ هفت مهر سال 1391 با حضور مسولان کشوری بیمارستان منتصریه افتتاح و اتفاقات مبارکی برای جامعه پیوند این استان ایجاد گرفت.
یار محمدی به خیر وقف کننده این بیمارستان اشاره کرد و ضمن بزرگ دانستن این حرکت، از وقف بودن این بیمارستان به آستان قدس رضوی خبر داد و یادآور شد: ما از وزارت بهداشت میخواهیم در خصوص مکان ما را یاری رساند، منتصریه وقف آستان قدس است و باید برای سال آینده وارد گفتگو جهت تمدید با این آستان مقدس شود.
ریس بیمارستان منتصریه مشهد با اشاره به 920 هکتار بودن این زمین وقف شده به پایان مدت اجاره این مکان اشاره داشت و تاکید کرد: به هر حال این مکان وقفی است و ما باید از پتانسیل خیرین در استان استفاده و در فکر مکانی در حد و اندازه نیاز استان باشیم.
وی نداشتن تخت خالی در بیمارستان منتصریه مشهد را از دیگر مشکلات این مرکز پیوند کبد دانست و خاطر نشان کرد: با وجود این مشکلات، باید از دو ویژگی منحصر به فرد این بیمارستان خبر داد که اولین ویژگی متمرکز بودن این مرکز پیوند است و دومین ویژگی آن ICU مجهزی است که در هر دو مورد این بیمارستان درکشور بینظیر است.
یار محمدی در پایان از معکوس شدن گیرندگی کلیه از افراد زنده به بیماران مرگ مغزی خبر داد و گفت: با وجود این که در ابتدا 25 درصد پیوندهای کلیوی در استان از عضو فرد زنده انجام میشد؛ اما امروز باید اعلام کنیم 75 درصد پیوندهای کلیه ما از بیماران مرگ مغزی است که این جای شکر بسیار دارد.