مرغداران ورشکسته
مردم مرغ‌های بی‌کیفیت می‌خورند
سالانه حدود 2 میلیون تن مرغ گوشتی با تنوع 6 نوع نژاد در کشور تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود. به طور معمول یک مرغ گوشتی طبق استاندارد بین‌المللی پس از 38 روز آماده کشتار و عرضه به بازار مصرف می‌شود اما در ایران مدت زمان پرورش متفاوت بوده و به 48، 52 و 54 روز هم می‌رسد. از سوی دیگر تنها 10 درصد از مرغداری‌های گوشتی کشور به سیستم‌های هوشمند تجهیز شده است و برای آنها امکان پیشگیری از بیماری‌ها وجود دارد.
ارسال نظرات
captcha