حسین شهبازی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، در خصوص اظهارات روحانی در مراسم 16 آذر گفت: من فکر می کنم در ابتدای امر باید به این مسئله اشاره کنیم که فرصت صد روزه رئیس جمهور به چند صد روز نیز تبدیل شد و اگر ایشان تمرکزی بیشتری بر روی این مسئله داشتند دیگر لازم نبود تریبون منتقدان را خاموش کنند.
وی با اشاره به تورم در دولت یازدهم گفت: برای اینکه از افزایش قیمت بادمجان به اندازه گوجه جلوگیری کنیم و همان طور که وعده داده شده چرخ زندگی مردم بچرخد باید صدا منتقدان را بشنویم.
دبیر کل جنبش عدالتخواه گوش دادن به صدای منتقدان را فرصتی برای دولت خواند و افزود: ما معتقدیم که انتقاد دلسوزانه می تواند دولت را در پیشبرد اهدافش یاری کند اگر رئیس جمهور با سعه صدر صحبت کند و بعد از شنیدن نقدها تیم دولت درصدد استفاده از آنها باشد وضعیت بهتر خواهد شد.
وی به عبارت تازه به دوران رسیده اشاره کرد و گفت: آحاد ملت ایران از تازه به دوران رسیده تا نرسیده، از حقوقدان تا لبوفروش همان کسانی هستند که پای صندوق های رای حاضر شده اند و حالا اظهارنظر می کنند و باید برای اظهارات آنها ارزش قائل شد.
شهبازی رئیس جمهور را معتلق به توده ها ومردم دانست و گفت: ادبیات رئیس جمهور کسی که باید برای همه توده ها و اغلب مردم باشد ادبیات نادرستی است و متناسب با شأن ایشان نیست.
وی به نامه امیرالمومنین به مالک اشتر اشاره کرد و گفت: در این نامه آمده که از کسانی به عنوان وزیر استفاده کن که در گفتن حرف حق با این که به نفع تو نیست ترسی نداشته باشند و حرف خود را بزنند این نامه که مانیفست حکومت اسلامی در طول تاریخ است نشان دهنده جایگاه منتقدان در اداره حکومت است.
دبیر کل جنبش عدالتخواه در پایان به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری خواستند که فضای جامعه نباید دو قطبی شود ولی ادبیات روحانی با منتقدان خود به این دو قطبی شدن دامن می زند که این به صلاح خود دولت نیز نیست و بهتر است در طرز سخن گفتن و ادبیات خود اصلاحاتی را انجام دهد.