به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان؛ خواهران دانشجوی بسیجی استان کرمان در پی توهین های مکرر به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) با انتشار بیانیه ای این اقدامات شنیع را محکوم کرده و نوشتند: این اقدام بیشرمانه قطعا ناشی از زبونی و عجز این فرومایگان در برابر اسلام راستین بوده و به بهانه حمله تروریستی عوامل گروه ضد اسلامی داعش به دفتر این نشریه صورت گرفته است.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هو الذی ارسل رسوله باهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکون (صف۹)
مگر میشود خورشید حقیقت را با هتک حرمت و بیادبی پنهان نمود؛ اهانت به پیامبر بزرگ اسلام گام برداشتن مستکبرین عالم به سوی گورستانی است که تاریخ برای آنها و حامیانشان تدارک دیده است.
فاجعه هتک حرمت بیشرمانه نشریه فکاهی فرانسوی شارلیابدو به ساحت مقدس نبی اکرم (ص) بیشک دلهای یکونیم میلیارد مسلمان سراسر جهان را جریحهدار نموده و بار دیگر خروش عظیم پیروان پیامبر رحمت و رأفت حضرت محمد مصطفی (ص) را به منصه ظهور درآورده است. این اقدام بیشرمانه قطعا ناشی از زبونی و عجز این فرومایگان در برابر اسلام راستین بوده و به بهانه حمله تروریستی عوامل گروه ضد اسلامی داعش به دفتر این نشریه صورت گرفته است.
ما در حالی خبر این جسارت شرمآور را میشنویم که پیش از این نیز در قالب تخریب گستردۀ مساجد و زیارتگاههای مسلمانان و حمله به مراسمات مذهبی و سلب آزادی دینی، شاهد نقض مکرر حقوق بشر توسط گروههای تکفیری حمایت شده توسط غرب در سوریه بودهایم. این در شرایطی است که هرگونه مداخلۀ خارجی در امور داخلی کشورها و سلب آزادیهای مذهبی مردم و نیز تخریب و هتک حرمت اماکن مذهبی و دینی در چارچوب قوانین بینالملل و در قالب اعلامیهها و منشورهای بینالمللی نفی و رد شده است که اینک به برخی از آنها اشاره میکنیم:
- براساس بند ۱ مادة ۲ و موارد ۷ و ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر، حق آزادی مذهب، عقیده و برگزاری مراسم مذهبی، به طور عمومی یا خصوصی، به رسمیت شناخته شده و هیچ کس نمیتواند آزادیهای مذهبی دیگران را سلب نماید.
- براساس بند ۳ ماده یکم منشور ملل متحد، احترام به آزادیهای اساسی به دور از هرگونه تبعیض مذهبی و ماده سوم همین سند جهانی، حق آزادی و امنیت شخصی مورد تأکید قرار گرفته است.
- در بند ۲ ماده یک منشور ملل متحد، مصوب ۱۹۴۵ میلادی، بر خود مختاری ملل در انجام امور داخلی تأکید شده است. هم چنین در بند ۴ ماده ۲ منشور ملل متحد، نیز بر ممنوعیت مطلق توسل به زور تأکید شده و تهدید به کاربرد زور و دیگر شیوه-های مغایر با مقاصد ملل متحد، از عداد راهبردهای قانونی کشورها خارج قلمداد شدهاست.
نکته قابل توجه اینجاست کسانی که این عمل را آزادی بیان اندیشه مطرح میکنند چرا اعلام ممنوعیت رسمی حجاب را در کشور فرانسه وزندانی کردن زنان به جرم داشتن حجاب را محکوم نکردند مگر حجاب هم آزادی عقیده واندیشه و رفتار نیست آیا توهین به تقدسات وبه پیامبر اعظم (صلی ا.. علیه و آله) و رسول رحمت که تمام ادیان و آزاد مردان جهان برای او سر تعظیم فرود آورده و از وصف او عاجزند به معنای آزادی اندیشه است.!!!!!
واحد خواهران ناحیه بسیج دانشجویی استان کرمان ضمن محکومیت و انزجار از این عمل ننگین و ضدبشری که عملا حاکی از نقض آشکار حقوق مسلمان در سراسر جهان است اعلام میدارد نهادها و مجامع بینالمللی که خود را داعیهدار دفاع از حقوق بشر و همه ادیان میدانند سریعا نسبت به محکوم نمودن این عمل بیشرمانه و جلوگیری از تکرار چنین مسایلی اقدام عاجل نمایند.
والعاقبه للمتقین