به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» اعزامی از مشهد، مصطفی میرشجاع دقایقی پیش در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد در یادمان شهدای هویزه در اهواز با بیان اینکه برای خاص شدن باید تلاش بسیاری کنید، گفت: در میان شهدای هویزه شهیده ای به نام سهام وجود دارد که در سن 12 سالگی به شهادت رسیده است و در یادمان شهدای هویزه کمتر به آن پرداخته می شود.
وی افزود: زنان بسیاری در تاریخ وجود دارند که به لیاقت شهادت دست پیدا کرده اند و یا اینکه با حرکتی توانسته اند خود را در تاریخ به اثبات برسانند.
این رزمنده دوران دفاع مقدس ادامه داد: رابعه زنی مصری است که نذر کرده بود در صورتی که همسر خوبی پیدا کند یک سفر حج به صورت پیاده به جا آورد هنگامی که رابعه حاجت روا شد به همسر خود قبل از محرم شدن نذرش را گفت و همسرش به وی گفت: محرمیت ما پس از بازگشت شما از سفر حج و ادای نذرتان باشد.
سفر رابعه چهار سال به طول انجامید به نحوی که همسر وی جهت دیدن او به مکه رفت و او را در نزدیکی مکه در حال نماز پیدا کرد به رابعه گفت: شما قرار بود به سفر پیاده حج بروید و بازگردید اما اکنون چهار سال گذشته است و شما هنوز در مکه هستید، رابعه در پاسخ به همسر عقد نکرده خود گفت: من نذر کرده بودم در هر قدمی که به سوی حج بردارم دو رکعت نماز به جا آورم و این چنین شد که اکنون تازه به مکه رسیده ام در این لحظه همسر رابعه در عالم رؤیا دید مکه به دور رابعه در حال چرخیدن است و این چنین بود که نام این زن نیز در تاریخ ماندگار شد.
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه 29 سال است که حسرت شهادت را می خورم، خاطرنشان کرد: اکنون 29 سال است که من بلندگو به دست گرفته و روایت جنگ را می خوانم، اما شخصی به نام حسن لات از شش ماه حضور در جبهه چنان خود را تغییر داد که اکنون به عنوان یک شهید والامقام در پیشگاه خداوند دارای جایگاه است.
میرشجاع در ادامه با بیان اینکه اگر می خواهید اسمتان جاودانه شود باید درک خوبی از شرایط داشته باشیم، افزود: اینکه برخی دانشجویان در هنگام حضور در یادمان های دفاع مقدس به عکس گرفتن و پرداختن به این حواشی بی اهمیت دست می زنند، نشان می دهد که هنوز حقیقت جایگاه خود را پیدا نکرده اند زیرا این عکس ها با یک ویروس در درون گوشی از بین می رود اما تعمق در مورد وظیفه ای که یک دانشجو به عهده دارد می تواند او را جاودانه کند.
این رزمنده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه علم الهدی دانشجویی بود که قرآن و نهج البلاغه همیشه همراهش و هدایت کننده زندگی او بود، متذکر شد: مادر محمدحسین علم الهدی فرزند شهید خود را پس از 18 ماه از روی قرآنی که بر روی جیب قناسه ای شهید علم الهدی پیدا شده بود، شناخت آن هم در شرایطی که هیچ چیز از پیکر آن شهید بزرگوار باقی نمانده بود.
وی دانشجو را در تاثیرگذاری در کشور به هر جامعه ای دارای اهمیت بسیار دانست و افزود: محمدحسین علم الهدی دانشجویی است که در سیرکودکی دسته و هیات عزاداری راه می اندازد و در دوران دانشجویی به تعلیم قرآن و نهج البلاغه می پردازد.
میرشجاع خطاب به دانشجویان گفت: آیا شما این توانایی را دارید که در دانشگاهتان و خوابگاه و محل تدریس دسته های عزاداری راه بیاندازید و به تعلیم مسائل دینی و افزایش بصیرت بپردازید.
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه شهید علم الهدی در ابتدای جنگ مردانه و شجاعانه مقاومت کرد و مزد اعتقاد قوی خود را از خداوند گرفت، گفت: کسی که تمام زندگیش با قرآن و نهج البلاغه همراه است و از روی قرآن یادمان شهیدشدنش را می سازند، نیاز به معرفی ندارد.
این رزمنده دوران دفاع مقدس در پایان خاطرنشان کرد: یک دختر دانشجو می تواند یک خمینی تربیت کند در صورتی که این باور را در وجود خودش رشد داده باشد که به عنوان یک انسان می تواند به درجات عالی و الهی برسد.