علیرضا امینی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» راجع به ارزیابی فیلم های جشنواره فجر عنوان کرد: بخشی از فیلم ها را تماشا کردم ولی آثارهای سینمایی این دوره از جشنواره به نظرم حرف خاصی برای عرضه به مخاطب خودش نداشت چرا که هیچ کدام از این آثار ذهن من مخاطب را نتوانست با خودش درگیر کند.
وی دربخشی دیگری از سخنان خود افزود: در گذشته وقتی آثار علی حاتمی، مسعود کیمیایی و داریوش مهرجویی را نگاه میکردیم تا مدتها بعد از نمایش فیلم، ما علاقه مندان سینما به صحبت و تحلیل در رابطه با آثار ساخته شده میپرداختیم ولی الان جشنواره فجر تبدیل به یک دورهمی و مهمانی شده که اصل موضوع پیدایش این گردهمایی به کل فراموش شده است.
کارگردان «انتهای خیابان هشتم» متذکر شد: دیگر شاهد تشکیل شدن محافل و بحثها در جشنواره فجر نیستیم و باید علل این اتفاق را واکاوی کرد. نکته قابل فهمی که در این مورد هویدا وعیان است بی محتوا بودن و فقدان تکنیکهای بصری است که این مسئله کاملا در ذائقه مخاطب تاثیر می گذارد.
کارگردان «بلوک ۹ خروجی۲» در رابطه با «سینمای امید» توضیح داد: امید باید در ذهن فیلمسازان شکل بگیرد تا بتوانند ذهنیت مثبت خود را به تمام جامعه از طریق آثار خود تسری بدهد. دغدغه های فیلمساز از طریق مسئولین و سیاست گذاران باید ارج نهاده شود تا کارگردان به درک مفهوم امید برسد و در تاثیر گذاری این مهم قدم بردارد.
وی در مورد توقیف آثار های سینمایاش گفت: به احتمال خیلی زیاد «دلتا ایکس » در گروه هنر وتجربه نمایش داده شود همچنین فیلم «بلوک 9 خروجی 2» که برای ساختش با مشکلات پایان ناپذیری مواجه بودیم که علی رغم پیگیرهای پیوسته و مداوم همچنان بلاتکلیف و توقیف است.