علی طالبی مدیر روابط عمومی «یتیم خانه ایران» در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» خبر از ادامه تولید این فیلم در استان قزوین داد و اظهار داشت: گروه تولید این اثر سینمایی بعد از ۲ ماه فعالیت در شهرک سینمایی غزالی، کار را در لوکیشن های که در شهر قزوین در نظر گرفته شده بود ادامه دادند.
وی با اشاره به پراکنده بودن لوکیشنهای این اثر تاریخی، تصریح کرد: برای تصویر برداری این فیلم باید در شهرستانهای مختلفی از جمله شهریار، قزوین، شهرک سینمایی غزالی و چندین شهر دیگر و ۲ کشور اروپایی لوکیشن ساخته میشد ولی به خاطر بالا رفتن هزینه های فیلم بعضی از لوکیشن های فیلم های قبلی را در شهرک سینمایی غزالی بازسازی ومرمت کردیم.
این مدیر روابط عمومی در رابطه با هزینه های تولیدی این اثر سینمایی گفت: کارگردان و تهیه کننده تا آن جای که توانستند از پرداخت هزینه های غیرمعقول و اضافه جلوگیری کردند که به عنوان مثال در این پروژه بنای یا لوکیشن خاصی را نساختیم و حتی در رابطه با بازیگران بیشتر سعی کردیم از هنرمندان تئاتری استفاده کنیم.
علیرام نورایی، جعفر دهقان، فرخ نعمتی، قطب الدین صادقی، بهار محمد پور، مهدی صبایی، بهارک صالح نیا، والا شهیری، علی شادمان، ایمان صفا، مهری آل آقا، ، محسن حسینی، اصغر حیدری، ملیکا شعبان، مصطفی بهشتی، مجید معافی، حمید تاج دولتی، علی فرجام فر در این فیلم ایفای نقش میکنند.
برایان ترفه، برت جان کورن، درشن آناند و هاشم رحیم اف هم از جمله بازیگران خارجی هستند که در این پروژه حضور دارند.
عوامل تولید فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: ابوالقاسم طالبی، تهیه کننده: محمدرضا تخت کشیان، برنامه ریز و دستیار اول: حسن لفالیان، مشاور کارگردان: اکبر منصور فلاح، مدیرفیلمبرداری:اصغر رفیعی جم، صدابردار: بهمن حیدری، طراح چهره پردازی: داریوش صالحیان، طراح صحنه و لباس: عباس بلوندی، عکاس: نادر فوقانی، کارگردان فیلم مستند: فاطمه یاسینی.
«یتیمخانه ایران» داستان قحطی و خشکسالی عظیم ایران که در سالهای 1295 تا 1297 و در کوران جنگ اول جهانی و در زمان اشغال ایران به دست قوای بیگانه روس و انگلیس رخ داد را روایت می کند. این قحطی که همراه با فقر و پیچارگی و در نهایت کاهش جمعیت در ایران بود در تعیین سرنوشت جامعه ایران به ویژه روی کار آمدن حکومت پهلوی نقش چشمگیری داشت.
از انتخاب بازیگرا(مخصوصا آقای نورایی ک اگه نبود اصلا کار پیش نمی رفت) بگیر تااااا صحنه سازیا و دیالوگهای فوق العاده و معنادارش...
یه محشر دیگه از ابوالقاسم طالبی..
دیدنش واجبه واسه همه ایرانیا از جملهههههههههههههه: دولتیای محترممممم..
.
.
.
راستی داشتین میدیدن یادتون نره ک هر صحنه "پیام" داره...