به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، با دقیق شدن در بودجه ی ارائه شده برای معاونت زنان در سال 1394 متوجه موارد عجیبی می شویم از جمله این که بودجه ی «برنامه حمایت از تشکلها و مشارکتهای اجتماعی جوانان و زنان» که پیش از این به وزارت ورزش و جوانان تعلق می گرفت، به صورت کامل به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است و اعتبارات بودجه ی مذکور بیش از سه برابر شده است. همچنین در بودجه سال 1394، قریب به چهار و نیم میلیارد تومان برای حمایت از تعاونیها و تشکلهای بانوان در نظر گرفته شده است که در برنامه هیچ معیار و شاخصی جهت انتخاب و حمایت از تعاونیها و تشکلها ذکر نشده و این نکته نیز بسیار قابل تأمل است.
عنایت ویژه ی معاونت زنان به تشکل های بانوان با توجه به این که در سال پیش رو، انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیش است، این شائبه که بودجه ی مذکور می تواند دارای مصارف انتخاباتی باشد را تقویت می کند. به خصوص که خانم مولاوردی –نویسنده ی کتاب «زنان؛ پیش به سوی قدرت»- پیش از این نیز در مصاحبه ای گفته بود: در آستانه ی برگزاری انتخابات مجلس که قرار بگیریم، حضور زنان پررنگتر خود را نشان میدهد... انشاء ا... زمینه ای فراهم شود که زنان بیشتر بتوانند در قالب تشکلهای سیاسی سازماندهی شوند و بتوانند برای انتخابات مجلس خودشان را آماده کنند (مصاحبه ی مذکور با تیتر شیطنت آمیز روزنامه ی آرمان منتشر شد: "آماده باش انتخاباتی معاون رئیس جمهور به زنان!").
معاون رئیس جمهور در امور زنان در برنامه ی تلویزیونی متن- حاشیه، نیز اظهار امیدواری کرده بود که زمینه های لازم برای برقراری تشکل های زنان برای حضور در انتخابات مجلس را داشته باشیم. "فعالیت هایی داریم که زمینه سازی کنیم تا نسبت نمایندگان زن نسبت به کل نمایندگان عادلانه و معقول شود".
شهیندخت مولاوردی همچنین در مصاحبه ای دیگر گفته بود: در معاونت امور زنان، کارگروه توانمندسازی سیاسی زنان وجود دارد و برای توسعه مشارکت سیاسی زنان روی ایدههای مختلفی کار کردهایم و مطالعات کارشناسی به پایان رسیده. برای افزایش مشارکت سیاسی زنان در کنار طرحها و لوایح، نیازمند توانمندسازی زنان در تشکلها و احزاب هستیم. روزنامه ی شرق در ادامه ی مصاحبه ی مزبور اظهار نظر جالبی دارد: حضور در مجلس از جمله اقداماتی است که با جیب خالی و عدم حمایت امکانپذیر نیست و تجربه ثابت کرده که زنان سطح لابی و پول مردان را در اختیار ندارند و در رقابتهای اینچنینی از مردان بازمیمانند!
با توجه به این شواهد، ضروری می نماید که شاخصها و خصوصیات تشکلهایی که قرار است مورد حمایت معاونت امور زنان و خانواده ی ریاست جمهوری قرار بگیرند به صورت دقیق تبیین شود تا خدای ناکرده بیت المال مسلمین مورد سوء استفاده ی جریان های فمینیستی تخریبگر خانواده قرار نگیرد، کسانی که برای دستیابی به قدرت، خانواده را زیر پا می گذارند.