به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجت السلام زائری در مراسم اختتامیه نخستین دوره مسابقه کتابخوانی کتاب و زندگی با محوریت کتاب «من زنده ام» نوشته معصومه آباد که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد، درباره ارزش بنیاد خانواده در جامعه گفت: خداوند سنتهایی در زندگی بشر دارد که برهمه انسانها فارغ از ملیت و باور آنها حاکم است و اینکه هر کس روایت خودش را ماندگار کند، یکی از آن سنت ها به شمار می رود.
وی با بیان اینکه اگر خداوند قرآن را نداشت، روایتش ماندگار نمی شد، ادامه داد: قطعا اگر دردهای این نسل نوشته نشود ماندگار نمیشود و ما خواهیم باخت؛ علاوه بر آن باید بگوییم که اگر بنیان های اساسی جامعه که یکی از آنها خانواده است، تحکیم نشود، باخته ایم و این مهم نیز یکی دیگر از سنت های الهی به شمار می رود.
این فعال فرهنگی اظهار داشت: طبیعتا تنها با شعار دادن نمی توانیم مشکلات موجود در حوزه خانواده را رفع کنیم؛ متاسفانه در سال 77 اتفاقی در جامعه رخ داد و در سال 87 نیز شاهد اتفاقاتی بودیم که بعد از آن فتنه در کشور رخ داد، امروزه نیز عده ای از فتنه حرف می زنند که اتفاقا حرف های درستی را نیز مطرح می کنند و اگر ما به بنیادهای خانواده در کشور بی توجه باشیم در سال 98 شاهد فتنه ای بزرگ تر در جامعه خواهیم بود.
حجت الاسلام زائری با بیان اینکه یکی از اساسیترین بنیانها خانواده است و امروز خانواده در کشور ما از هر زمان دیگری در معرض نابودی قرار دارد، تصریح کرد: برای رفع مشکلات اینده و حفظ نظام جمهوری اسلامی نیازمند تعقل هستیم چرا که حفظ انقلاب اسلامی تنها به خون دادن نیست؛ در حالی که عده ای همیشه برای جان دادن اماده هستند و این آخرین راه است و قطعا اولین راه تعقل و تامل است.
وی اظهار داشت: امروز تهدید خانواده به پشت درهای تک تک خانواده ها در کشور ما رسیده است و اگر می خواهیم برای انقلاب اسلامی کاری کنیم باید به خانواده در کشور توجه داشته باشیم؛ با این حال باید گفت که گفتمان انقلاب اسلامی برای جلوگیری از این هجمه ها به اندازه کافی قوی است و نمونه های آن را می توان در انقلاب بحرین و یمن مشاهده کرد.
مدیر مجموعه فرهنگی سرچشمه با بیان اینکه حفظ امانتی که نسل اول انقلاب به ما سپرده است تنها با شعار محقق نخواهد شد، گفت: ما برای تحکیم خانواده نیازمند برنامه های تلویزیونی، سیاست گذاری و برنامه ریزی هایی برای تقویت بنیان خانواده هستیم و نه تخریب آن.
حجت السلام زائری با بیان اینکه هیچ دستگاه و نهادی مانند مقام معظم رهبری برای تحکیم بنیان های خانواده کار نکرده است، خاطر نشان کرد: باید کاری کنیم که شعار «من خانواده ام را دوست دارم» به ذکر تبدیل شود و کار برای خانواده همانند عبادت تلقی شود.
در ادامه میثم نیلی، رئیس مجمع ناشران انقلاب اسلامی در ابتدای گفت: در کشور ما یک نوع بی مهری نسبت به کتاب وجود دارد که بهترین راه حل برای رفع آن این است که به کیفیت در تولید، توزیع و افزایش حجم تبلیغی کتاب ها بیشتر اهمیت دهیم و قطعا اگر مردم به یک رسانه برای کتاب تبدیل شوند سرانه مطالعه هم افزایش پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه برپایی این مسابقه نتایج مثبت متعددی را به همراه دارد، تصریح کرد: تلاش برای رفع ضعفهای موجود در توزیع و ترویج کتاب از جمله نتایج مثبت این مسابقه بوده به گونه ای که 210 هزار نسخه کتاب «من زنده ام» طی 2 ماه و 17 روز به فروش رسید.
رئیس مجمع ناشران انقلاب اسلامی در همین زمینه افزود: از دیگر نتایج مثبت این مسابقه تمرکز بر نیازهای جامعه در حوزه کتاب بود؛ چرا که مورد هجوم دشمن قرار گرفته ایم و دشمن می خواهد با تغییر سبک زندگی به تغییر نگرش ما در خصوص دین و زندگی مان دست یابد و قطعا عدم تحقق نقشه های دشمن تنها با انجام کارهای فرهنگی مانند تبلیغ کتاب خوب صورت خواهد گرفت.
گفتنی است، در این مراسم از برگزیدگان این مسابقه و برگزیدگان مسابقه رباعی با موضوع «من زندهام» با حضور حدادعادل، حجت الاسلام زائری، معصومه آباد و تنی چند از شخصیت های فرهنگی تجلیل شد.