به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در طب سنتی مغز پسته گرم و خشک است. مغز و قلب و معده را تقویت می کند و به عنوان یک تقویت کننده برای لثه دندان شناخته می شود.
این مغز، دهان را خشبو می کند و بازکننده انسداد کبد است. پسته برای افرادی که از چاقی رنج می برند توصیه نمی شود چرا که یک چاق کننده به حساب می آید.
جالب این که در رفع سرفه، استفراغ، و سردی کلیه ها نیز موثر است. وقتی بیماری ضعیف می شود و یا جراحی می کند، به خاطر این که پسته دارای مواد غذایی فراوانی است، به تقویت این بیماران کمک بسیاری می کند.
از خواص دارویی این آجیل محبوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است.
خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت میكند.
مغز و ذهن را تقویت میكند.
برای آرامش قلب و آرام كردن اعصاب مفید است.
برای باز كردن مجاری كبد مصرف پسته توصیه میشود.
پسته معده را تقویت میكند.
برای تسكین سرفه مفید است.
اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان میكند.
جوشانده پوست درخت پسته برای برطرف كردن خارش اعضای تناسلی زنان مفید است.
مغز پسته بهعلت داشتن آهن خونساز است و آنهائی كه مبتلا به كمخونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.
پوست سبز پسته هم برای رنگرزی به کار می رود و بهترین دارو برای رفع بوی بد دهان است. اگر پوست سبز پسته را دم کنید، حالت تهوع و استفراغ را از بین می برد و دم کرده آن برای اسهال مفید است.
پوست سفید پسته هم خواص زیادی دارد و برای تسکین درد عالی است. این مغز محبوب، مضراتی هم دارد و برای کسانی که معده ی ضعیف دارند اصلا توصیه نمی شود.
منبع: مجله پزشکی شماره 59
طب سنتی در اسلام