به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار نوروزی با خانواده ارتباطات و اصحاب رسانه بر تعامل دو جانبه دولت و ملت تأکید کرد و افزود: نامگذاری مقام معظم رهبری در سال 94، دولت را ملزم به شناسایی نیازهای مردم و رفع آنها خواهدکرد و در مقابل مردم نیز از دولتی که متعلق به خودشان است حمایت خواهند کرد.
واعظی با بیان اینکه اگر توفیقی در سال ۹۳ در وزارت ارتباطات حاصل شده است همه فعالان بخش دولتی و خصوصی، در آن سهیم هستند، گفت: حمایت از بخش خصوصی و تعامل آنها با بخش دولتی، در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد.
وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه لازم است در سال جدید، راه را برای فعالان بخش خصوصی و نخبگان باز کنیم، افزود: در سالهای گذشته صنایع ict و خدمات مرتبط مورد بی مهری قرار گرفته و لازم است برای رفع مطالبات مردم، از همه فرصت ها استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در سال ۹۴ فعالیت های گستردهای در زمینه حمایت از مناطق محروم، کم برخوردار و روستاها انجام خواهیم داد.
واعظی اظهار کرد: در سال ۹۴ هیچ روستایی بالای ۲۰ خانوار بدون تلفن نخواهد ماند و ۲۵ هزار روستا به اینترنت متصل خواهند شد.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: حدود ۲۰ میلیون تلفن هوشمند در اختیار مردم است که از این تعداد حدود ۱۰ میلیون از کاربران از اینترنت تلفن همراه استفاده میکنند.
واعظی بر تدوین برنامه ششم براساس نیازمندیهای مردم تأکید کرد و افزود: باید همراه با تغییرات و تحولات تکنولوژی پیش رویم و روشهای سنتی را با جدیدترین تحولات در حوزه ICTهمراه کنیم.
وی ادامه داد: در سال ۹۴ به دنبال آن هستیم که با توسعه پهنای باند کشور، ۸۰ درصد از پهنای باند داخلی و ۲۰ درصد از پهنای باند خارجی استفاده کنیم.
وزیر ارتباطات توجه به اپلیکشن های داخلی را ضروری برشمرد و افزود: لازم است به نیازمندیهای کشور در زمینه تولید محتوای داخلی توجه کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره مسدود شدن برخی پورتهای VPN پیش از آغاز سال جدید گفت: هیچوقت استفاده از این VPN ها را تائید و تکذیب نکردهایم.
وی همچنین یادآور شد: تاکنون از بودجه ۲۵۰۰ میلیاردی وزارت ارتباطات در سال ۹۳، نزدیک به هزار میلیارد و نیم اختصاص یافته و به دنبال دریافت باقی بودجه نیز هستند که احتمالا تا آخر فروردینماه حاصل میشود.
واعظی درباره احتمال لغو شدن سفر اردوغان به ایران نیز گفت: تا عصر امروز سفر ایشان مشخص میشود.
هفته گذشته رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه ادعا کرده بود تلاش ایران برای تسلط بر خاورمیانه، ترکیه، عربستان و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را به ستوه آورده است.
همین موضعگیری نسبت به ایران موجب شد تا برخی نمایندگان مجلس و فعالان سیاسی درخواست لغو سفر وی به ایران را داشته باشند در حالیکه تانژو بیلگیچ سخنگوی وزارت خارجه ترکیه با تاکید بر اینکه برنامه سفر رییس جمهوری این کشور به تهران تغییر نکرده، گفت: رجب طیب اردوغان در این سفر درباره تحولات منطقه با مقامات بلندپایه ایرانی مذاکره خواهد کرد.