بابک فرخی، مجری طرح نرمافزار پیام رسان «بیسفون» در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آخرین وضعیت این نرمافزار خاطرنشان کرد: پس از رونمایی رسمی از نرمافزار «بیسفون» این نرمافزار از لحاظ استقبال کاربران رشد ثابتی را داشته است به طوری که هماکنون «بیسفون» ، ۹۰۰ هزار کاربر دارد.
وی اشاره به اینکه نرم افزار «بیسفون» یک ابزار پیام رسان مانند وایبر و واتساپ است، خاطر نشان کرد: نرم افزار «یسفون» یک ابزار بومی است که کلیه نیازهای کاربران را در برقراری ارتباطات موبایلی برطرف میکند و قابل رقابت با نمونههای خارجی است.
فرخی افزود: نرمافزار «بیسفون» در عین حال که کلیه امکانات پیامرسانهایی مانند وایبر را دارد برخی از نگرانیهای کاربران در مورد حریم خصوصی را نیز برطرف کرده است.
برگزاری جشن یک میلیونی شدن «بیسفون» در فروردین ماه امسال
وی با تاکید بر اینکه اینکه احتمالا تا پایان فروردین ماه ۹۴ جشن یک میلیونی شدن «بیسفون» گرفته خواهد شد، یادآور شد: از مجموع کلیه کاربران نرمافزار «بیسفون» ۱۲ درصد کاربر خارجی و ۸۸ درصد کاربر داخلی هستند.
فرخی به کشورهای خارجی استفاده کننده از این نرم افزار اشاره کرد و گفت: کشورهای حاشیه خلیج همیشگی فارس، لبنان، عراق و درصد کمی از برخی کشورهای اروپایی جزو کاربران نرمافزار «بیسفون» هستند.
ارائه پیام رسان ایرانی در مارکتهای معتبر جهانی
طراح پیامرسان «بیسفون» اصلیترین حجم کاربران «بیسفون» را ایرانی دانست و در خصوص مارکتهای ارائه شده این نرمافزار یادآور شد: نرمافزار «بیسفون» به صورت رسمی در مارکتهای خارجی مانند iTunes Store وGoogle Play و برخی مارکتهای ایرانی مانند کافه بازار ارائه شده است.
استیکرهای نوروزی «بیسفون» به مناسبت سال نو
فرخی به برنامههای این نرمافزار برای بومی شدن هرچه بیشتر آن اشاره کرد و اظهار داشت: پیامرسان «بیسفون» علاوه بر بحث محتوایی تمرکز ویژهای نیز بر موضوع تولید استیکرهای مناسبتی کرده و توانسته است با استفاده از کاریکاتوریستهای کشور استیکرهای جذابی را به مناسبت نوروز، چهارشنبه سوری و موضوعاتی از این دست ارائه کند.
رابطه تنگاتنگ موفقیت اپلیکیشنهای بومی با اعتماد کاربران
وی با تاکید بر اینکه رواج نرمافزارهای بومی رابطه تنگاتنگی با اعتماد کاربران دارد، گفت: هر نرمافزار بومی که از لحاظ ساختار فنی و گرافیکی در سطح استاندارد قابل قبولی باشد میتواند نظر کاربران را به خود جلب کند؛ چرا که هر کاربری به محض رضایت از هر ابزاری آن را به دیگران توصیه میکند و این خود بزرگترین تبلیغ است.
برنامههای آینده
فرخی در خصوص برنامههای آینده «بیسفون» نیز تاکید کرد: ساختار کلی این نرمافزار از جهت پیام رسان بودن مانند سایر ابزارهای این حوزه است اما آنچه که «بیسفون» را از دیگر نرمافزارهای خارجی متمایز میکند تمرکزجدی بر موضوع محتوای بومی آن است.
وی ادامه داد هماکنون این نرمافزار با ارائه کانالهای اختصاصی برای گروههای خبری و فرهنگی و هنری این امکان را فراهم کرده است که بتوانند در یک محیط ایرانی و با زبان فارسی موضوعات حوزه خود را منتشر کرده و مخاطبان خود را جذب کنند.
طراح پیامرسان «بیسفون» افزود: این نرمافزار با ایجاد «کانالهای اختصاصی» در حوزههای مختلف توانسته است اثرات مخرب شایعه پراکنی در فضای مجازی را کاهش دهد؛ چرا که متاسفانه شایعه پراکنی در فضای مجازی هماکنون به یکی از مهمترین تهدیدات این حوزه تبدیل شده است.
این نرم افزار ملی خوب است چون با این نرم افزارهای داخلی از جاسوسی در کشور جلوگیری می کند ولی تنها مشکلی که هست اینکه این نرم افزار برعکس دیگر نرم افزارهای خارجی امثال واتساپ و وایبر و تلگرام و ... قابلیت نصب بر روی ورژنهای پایین در گوشهای اندروید ندارد مثلا حقیر ورژن گوشیم اندروید 2.3 است و نمی توانم این نرم افزار را نصب کنم اگر این مشکل هم برطرف می کردند که همه ی عزیزان بتوانند از این نرم افزار استفاده کنند خوب بود