به گزارش خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، مجتبی مقصودی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش مذاکرات هسته ای لوزان از دیدگاه علوم سیاسی در مورد مذاکرات هسته ای لوزان اظهار داشت: به نظر می رسد حس امیدواری در جامعه سیاسی کشور به وجود آمده است و امید به فضای آزادی سیاسی، دور شدن از کابوس جنگ و بسیاری از افرادی که از تحریم ها سود می بردند دور شده و به نظر می رسد اقدامات و گام های رو به جلوی وجود دارد که با استفاده از ظرفیت های دیپلماسی می توانیم به فضای خوبی دست پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: همچنین این فعالیت ها موجب حضور ملت و دولت خواهد شد چرا که روح جامعه ایرانی صلح طلبی و مدارا طلبی است و اهل جامعه به دنبال دور کردن جنگ و مدارا با جهان هستند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از رویکردهای دیگر این است که در حال حاضر جامعه روشنفکری ایران همصدا با مذاکرات هسته ای شده که این همدلی در چند سال اخیر بی سابقه بوده و باید آن را پاسداری کرد.
مقصودی ادامه داد: به لحاظ تاریخی جامعه سیاسی ایران هیچ گاه مذاکرات سیاسی از همان ابتدا همدلی نداشته و همواره نگران مذاکرات و گفتگوهای ایران بوده است اما در حال حاضر با مذاکرات هسته ای که شکل گرفته است جامعه به دنبال تصمیم گیری و گام های هسته ای رفته و تقویت این روند موجب به وجود آمدن گفتمان اعتدال و میانه روی است.
وی تاکید کرد: تعمیق توسعه سیاسی می تواند مهم ترین توسعه در جامعه ایران محسوب شود و پیشنهاد بنده ایجاد کمپینگی برای صلح جویی و آرامش طلبی در منطقه است.
وی همچنین در پایان در مورد وضعیت جامعه ایران گفت: ما باید بتوانیم وضعیت کسب و کار به جامعه متوسط را بهبود ببخشیم و در شرایط جدید باید بتوانیم مطالبات و انتظارات مردم را مدیریت کنیم به نظر بنده تنها وظیفه دولت حل و فصل مسئله هسته ای نیست اما حسن اعتمادی که به دولت جدید به وجود آمده است می تواند در بهبود جامعه بسیار مؤثر باشد.