وی با اشاره به عدم تکمیل و ارائه مدارک مورد نیاز از سوی برخی متقاضیان، این امر را باعث ایجاد تاخیر و اختلال در روند ارزیابی تقاضاها و طرح های ارایه شده دانست و گفت: یکی از مدارک مهمی که باید از سوی شرکت ها ارائه شود، طرح کامل کسب و کار است که حداقل باید در برگیرنده موارد مهمی چون برآورد بازار، تحلیل رقبا، ارایه طرح فروش محصول، نحوه درآمدزایی، لیست همکاران و تجهیزات مورد نیاز و برآورد هزینه آنها و نیز مشخصات فنی دقیق دستاوردهای طرح باشد.
صمیمی افزود: در حال حاضر بالغ بر ۶۰ درصد تقاضاهای واصله در ارایه طرح کسب و کار خود دچار مشکل هستند که راهنمایی های لازم از سوی دفتر توسعه فناوری وزارت ارتباطات به آنها ارائه شده است.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری و صدور خدمات فنی مهندسی وزارت ارتباطات با اشاره به مشکل برخی شرکت ها، برای تامین ضمانت های لازم جهت دریافت تسهیلات به بانک گفت: این مساله در کارگروه فنی- اجرایی وام وجوه اداره شده درحال بررسی است و سعی خواهد شد در چارچوب ضوابط و مقررات موجود، راهکارهای مناسبی برای حل این مشکل ارائه شود.
وی افزود: همچنین برای استفاده حداکثری از ظرفیت های فنی- تخصصی موجود در استانها و نیز تسهیل امور مربوط به شرکت های تخصصی مستقر در استانها در حال تدارک ساز و کارهای لازم و تهیه دستورالعمل های مربوطه هستیم که پس از نهایی شدن، اطلاع رسانی خواهد شد.
صمیمی اظهار امیدواری کرد فراخوان دوم برای دریافت تسهیلات وام وجوه اداره شده حداکثر تا اوایل خردادماه سال جاری انجام گیرد.