به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، سیزدهمین یادواره شهدای گمنام دانشگاه مالک اشتراصفهان، با حضور دانشجویان و جمعی از مسئولین لشگری و کشوری و خانواده شهید هاشمی عصر روز گذشته برگزار شد.
امیر سرتیپ مصطفی سلامی، مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در ابتدای این یادواره با تبریک اعیاد ماه رجب و گرامیداشت روز معلم گفت: خودم را در آن حد ندیدم که بخواهم حق مطلب را ادا کنم، آنقدر مقام شهدا بالاست که من نوعی قادر نیستم درباره ی آنها صحبت کنم ولی به دلیل عزت و مقامی که برای شهدا قائل ام به اینجا آمده ام.
مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در اینجا نخبگان دانشجویی حضور دارند که زمان جنگ نبودند. به همین دلیل تصمیم گرفتم که بگویم شهدا چه مقام و چه جایگاهی داشتند و در انقلاب دارای چه مقامی بودند.
وی در اهمیت نقش شهید افزود: در تاریخ هر کشوری وقایعی وجود دارد که اگر آن ملت و اجتماع در مقابل آن حادثه خوب بایستند در تاریخ ثبت میشود و از آنها به عنوان ملتی قهرمان یاد میکنند و همچنین برعکس آن هم است که اگر خوب عمل نکند آن ذلت در تاریخ مردم میماند.
امیر سلامی گفت: ملت ما با دست خالی و با رهبری امام خمینی (ره) قیامی را شروع کرد و شهدایی را در راه این پیروزی تقدیم اسلام کرد. البته با پیروزی انقلاب تازه کار شروع شد چرا که انقلاب ما برای دوستداران اسلام انفجار نور بود، اما برای آمریکا و اسرائیل زلزله بود و از همان موقع این قدرت های استکباری بنای مخالفت، ایجاد شورش و ناامنی در کشور ما را شروع کردند و سعی کردند با بهره گیری از اختلافات قومیت ها و زبان ها کشور را تجزیه کنند.
وی در ادامه تشریح کرد: بزرگترین شورش در کشور شورش غرب کشور و در کردستان توسط کومله ها بود و ملت ما را در مقابل هم قرار دادند. در کردستان آشوب به پا کردند که خسارت های زیادی به بار آوردند و تا سالها به طول انجامید، همچنین در ادامه ی برنامه های خود حوادث خوزستان را به پا کردند و همچنین در تبریز و قم؛ و بزرگترین گروهی که این اهداف را به رهبری اسکتبار دنبال می کردند، منافقین بودند.
مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در جمع دانشجویان دانشگاه مالک اشتر بیان کرد: دشمنان در ادامه برنامه های خود حادثه هفتم تیر را به راه انداختند که در آن حادثه مقامات دولتی را به شهادت رساند اما آنها در اقدامات خود موفق نبودند زیرا از هر قطره خون شهید ما دهها رزمنده شجاع و دلیر در برابر آنها و برای دفاع از اسلام روییده میشود.
وی افزود: آنها صدام را تحریک کردند. در اوج ضعف ما و در زمانیکه انقلاب تازه شکل گرفته بود و تازه دولتمرادان دولت جدید را تشکیل داده بودند به ایران حمله کردند و قصد داشتند ظرف چند روز کل ایران و یا بخشی از آنرا اشغال کنند که با درایت رهبری و همدلی مردم و انسجام سپاه و بسیج و نیروهای مسلح به مقابله با آنها پرداخته شد.
امیر سلامی گفت: با اینکه در اوایل جنگ بخشی از ایران به اشغال دشمن بعثی درآمد، اما مردم همه جانبه ایستادگی کردند و در اوج ناامنی منطقه این امنیت حاصل رشادت و دلیر مردی شهیدان است؛ واگر امروز آمریکا و رژیم صهیونیست جرات نزدیک شدن به ما ندارد این در سایه خون شهداست.
همچنین وی تصریح کرد:در غرب پیرمرد ۹۰ و ۱۰۰ ساله از مرگ می هراسد اما جوان ما نارنجک می ببندد و جلوی تانک قرار میگیرد که این حاصل تفکری است که قرآن به ما داده است و شهادت را مرگ نمیداند و این برخلاف تفکرغربی هاست که شهادت و کشته شدن در راه خدا را خودکشی میدانند.
امیر سلامی گفت: شهادت همین نیست که فرد نیت کند و بگویید میروم و شهید میشوم؛ شهید با این تفکر میرود که از اسلام دفاع میکنم، می ایستم و اگر کشته شدم به این افتخار نائل شدهام؛ که به همین دلیل باید قدر شهدا و خانواده ی آنها را بدانیم. همچنین قدر جانبازان عزیز کسانیکه از خانواده و زن و فرزند خود فاصله گرفتند و جان بر کف از همهی لذت های دنیوی جدا شدند و مرگ در راه خدا را به جان خریدند.
همچنین وی در پایان با تشکر از حضار و آرزوی موفقیت برای دانشجویان دانشگاه مالک اشتر گفت: امیدواریم بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم که عزت ما به ایثارگری شهدا وابسته است و در تاریخ هرجا حادثه ای رخ دهد اگر ملت جلوی آن حادثه بایستد و ایستادگی کنند، در تاریخ می ماند و همچنین بر عکس آن و همه ی اینها در تاریخ ثبت میشود.
لازم به ذکر است، در سیزدهمین یادواره شهدای دانشگاه مالک اشتر اصفهان که از سوی بسیج دانشجویی در تالار شهید نبوی منش این دانشگاه برگزار شد، جمعی از خانواده شهدا و همچنین اساتید و دانشجویان دانشگاه مالک اشتر هم حضور داشتند.