به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، مصطفی شکری پنج شنبه 24 اردیبهشت در بخش علمی کنفرانس بین المللی ظرفیت های سرمایه گذاری در استان لرستان در محل دانشگاه لرستان ضمن ارائه مقاله خود با عنوان تحلیل فرصت ها و چالش های گردشگری خارجی در لرستان گفت: متاسفانه صنعت گردشگری استان لرستان به دلیل خلاء برنامه جامع و منسجم از دستیابی به وضعیت مطلوب در این صنعت كرفته محروم مانده است.
وی با ابیان اینکه صنعت گردشكري نيازمند برنامه و چشم انداز كوتاه مدت و بلندمدت است تا در سايه اين صنعت، استان ها به توسعه يافتگي برسند افزود: تبليغات ناكافي،كيفيت پايين سيستم هاي حمل و نقل، ريزگرد ها، تخريب تدريجي بناهاي تاريخي و سوء مديريت سبب از رونق افتادن صنعت كردشگري شده است.
گردآورنده مقاله تحلیل فرصت ها و چالش های گردشگری خارجی در لرستان با اشاره به اینکه نقاط ضعف موجود در صنعت گردشگری لرستان بر نقاط قوت ان صنعت غلبه یافته است گفت: صنعت گردشگری لرستان سهم ناچیزی را در توسعه این استان به خود اختصاص داده است.
شکری اضافه کرد: در بحث گردشگري در لرستان نقاط ضعف بر نقاط مثبت غلبه كرده و اين قضيه باعث شده ك اين استان در حوزه كردشكري سهم ناجيزي داشته باشد.
وي با تاكيد بر اهميت برنامه ريزي منطقه اي در جذب كردشكر و توريست گفت: متولیان صنعت گردشكري بايد بر ظرفیت های این صنعت متمركز شوند وبا تجهيز زيرساخت ها این بخش را رونق دهند.
گردآورنده مقاله تحلیل فرصت ها و چالش های گردشگری خارجی در لرستان در ادامه تحريم هاي كشورهاي غربي علیه کشورمان را تهديدی جدي براي صنعت گردشگری دانست و گفت: رونق این صنعت عزم ملي و همت مسئولان را مي طلبد.
شکری بیان کرد: اعمال سياست هاي صحيح ، ساخت راه هاي با كيفيت، استفاده از تبليغات ماهواره اي، ايجاد مجتمع هاي گردشگري،نگهداري و حفظ آثار تاريخي سبب رونق گرفتن صنعت گردشگري مي شود.