به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» تواضع از صفات پسندیده ای است که انسان را از رذائل اخلاقی چون کبر دور نگه می دارد ، صفتی که اسلام آن را به تمام افراد جامعه اسلامی سفارش نموده، و هر چه مقام و منزلت افراد بالاتر می رود تاکید بر این امر بیشتر می شود، تا جایی که خداوند متعال در قرآن کریم به پیامبر اعظم نیز دستور به فروتنی داده است: وَاخْفِضْ جَنَاحَكَ لِمَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ حجر/88 «در برابر هر يک از مؤمنان که از تو پيروی می کنند، بال فروتنی فرودآر»
یکی از رزمندگان دفاع مقدس می گفت: مرحوم آیت الله میرزا جواد آقا تهرانی، جبهه زیاد تشریف میآوردند، شبی که برای سخنرانی به تیپ امام جواد (ع) آمده بودند؛ موقع نماز که شد، قبول نمیکردند امام جماعت باشند، خیلی اصرار کردیم که دلمان میخواهد یک نماز به امامت شما بخوانیم اما قبول نمیکردند، شهید برونسی عرض کرد: حاج آقا بروید جلو بایستد، ایشان فرموند: اگر شما دستور میدهید ، می روم، شهید برونسی گفتند: من کوچکتر از آنم که به شما دستور بدهم، از شما خواهش میکنم.فرمودند: نه خواهش شما را نمیپذیرم.
بچهها شروع کردند به التماس کردن که آقای برونسی، بگو دستور میدهم تا ما به آرزویمان برسیم، شهید برونسی که مردی با اخلاق بود، به ناچار با خنده گفت: حاج آقا دستور میدهم شما بایستید جلو! حاج میرزا جواد آقا فرمودند: چشم فرمانده عزیزم!
نماز با سوز و حال عجیب، در حالی که اشک از چشمان این پیرمرد زاهد سرازیر بود، تمام شد، بعد از نماز شهید برونسی را کنار کشیده و با چشمان اشک آلود، فرمودند: حاج عبدالحسین، مرا فراموش نکنی! جواد را فراموش نکنی! شهید برونسی ایشان را در آغوش گرفت و گفت: حاج آقا شما کجا و ما کجا؟ شما باید به فکر ما یاشید و ما را فراموش نکنید! آن عالم زاهد و متواضع فرمودند: این تعارفات را کنار بگذارید، فقط من این خواهش را دارم که جواد یادتان نرود؟! حتما مرا شفاعت کن.
سهل باشد گر کنند افتادگان افتادگی مهربانی و تواضع از بزرگان خوش نماست
با اقتباس و ویراست از کتاب آینه ی اخلاق
شعر:سعدی
خب بجاب باکس بگید مستطیل روبرو یا....
ممنون که..