به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مسئول آی تی معاونت فرهنگی دانشجویی علوم پزشکی کرمانشاه گفت: پروژه یکپارچه سازی سیستم اتوماسیون تغذیه در تمامی مراکز سلف سرویس دانشجویی به منظور جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه ها و نیز کیفی تر شدن نظارت بر امور تغذیه دانشجویان ساماندهی شد.
مهندس جوادیان، مسئول واحد IT معاونت فرهنگی دانشجویی در این باره گفت: با توجه به پراکندگی مراکز سلف سرویس دانشجویی و رزرو و دریافت روزانه بیش از 2000 وعده غذای نهار و شام توسط دانشجویان و مشکلاتی که در سیستم اتوماسیون غیر شبکه وجود داشت، این پروژه راه اندازی و ساماندهی شد که از مزایای این طرح می توان به استفاده بهینه از نیروی انسانی در جلوگیری از مراجعات غیر ضروری دانشجویان، جلوگیری از پخت غذای مازاد با توجه به دسترسی به آمار دقیق اشاره کرد.
وی هدف از اجرای این طرح را که در راستای بهره وری و الکترونیکی کردن فرایندها پیاده شده است را افزایش راندمان کار سلف سرویس ها و واحد اداره تغذیه دانست.