به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» نشست خبری اولین جشنواره بین المللی محمد(ص) پیامبر صلح صبح امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی معاون قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهدی حقیقی دبیر جشنواره و یزدان عشیری مشاور دبیر و مدیر روابط عمومی جشنواره با حضور گسترده نمایندگان رسانه های گروهی داخلی و خارجی در محل تالار استاد شهناز خانه هنرمندان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم یزدان عشیری با اشاره به اهمیت این رویداد فرهنگی و سینمایی و جایگاه استراتژیک آن در دنیای امروز گفت: رسانه های غربی و تبلیغات وحشتناک و سرسام آور آن ها در سال های اخیر بویژه بعد از حادثه 11 ستپامبر اقندر علیه اسلام و سیمای مهربان پیامبر اسلام گسترده و فزاینده بود که امروز پرداختن به پیامبر اسلام، ابعاد شخصیتی و تعالیم آن حضرت یک نیاز و ضرورت واقعی است.
مشاور دبیر و مدیر روابط عمومی اولین جشنواره بین المللی محمد پیامبر صلح با بیان اینکه هالیوود در ادامه و تکمیل سناریوهایش همواره، به سراغ قالب هاى مذهبى و اساطیر دینی و پیامبران الهی رفته است که به دلیل گرایش و علائق مردم همیشه تضمین کننده گیشه و درآمده های کلان تهیه کنندگان بوده است خاطر نشان ساخت: افزایش روند تولید فیلم های مذهبی و تاریخی همراه با جعل و دروغ قابل تامل است. اینکه چرا هالیوود به پتانسیل بزرگ فیلمهای دینی پی برده سؤال مهمی است که کارشناسان و صاحب نظران و علمای ادیان باید به آن پاسخ دهند. اما از ظواهر امر پیداست که گرایش عجیبی میان کارگردانهای کمپانی دروغ پراکنی هالیوود به ساخت فیلم انبیا وجود دارد تا آنجا که این امر به مسابقه ای بزرگ بدل شده و گویا پیروز این مسابقه نیز کسی است که بیشترین تحریفها را شامل داستان زندگانی این بزرگواران کند و داستان تحریف شده تر و پیامبر عجیب و غریب تری را به تصویر بکشد.
یزدان عشیری در بخش دیگری از صحبت هایش گفت: مساله اهانت به اولیاء و پیامبران الهی و مقدسات ادیان توحیدی امری تازه و جدید نیست. اهانت، استهزاء و تکذیب سه شیوه رایج در میان اقوام سابق در مقابله با هدایت پیامبران بوده است. در این بین رسانه های غربی به خصوص سینما و تلویزیون نقش توهین و تحریف رسالت پیامبران را عهده دار بوده و هر از گاهی مصادیقی از این کارکرد رسانه ای در غرب و حتی داخل جهان اسلام دیده می شود.
وی معتقد است، تولید ده ها و بلکه صدها فیلم و سریال با رویکرد تحریف و انحراف و شریعت زدایی، انتشار داستانهای دروغین و جعل تاریخ، انتشار کاریکاتور، ماجرای قرآن سوزی و تبلیغ پدیده اسلام هراسی، حادثه یازده سپتامبر، بازیگردانی تروریست های پرورش یافته و مزدوران دلاری عربی و سلاح های غربی برای فضا سازی و توهین به اسلام، گروگانگیری و هتاکی به پیامبر اسلام، بازداشتن دختران مسلمان از درس و مدرسه به بهانه حجاب اسلامی و هتاکی نشریه شارلی ابدو به پیامبر اعظم به عنوان تازه ترین اقدام اسلام ستیزانه فرانسوی ها برای حمله به اسلام و مسلمانان در کشورهای اروپایی و دهها سناریو و توطئه دیگر مسیری است که سینما، تلویزیون، شبکهها و رسانههای غربی تحت لوای آزادی در پیش گرفته اند و با ابزارهای گوناگونی چون: کتاب، روزنامه و نشریات، فیلم، سخنرانی و کاریکاتور به اینگونه اقدامات وقیح ادامه دادند و میدهند و بر طبل اسلام هراسی می دمند.
وی اضافه کرد: روند اهانت به پیامبر اسلام در سالهای اخیر و تاریخ معاصر که درخشش نام «محمد(ص) و تلالوی دین تابناک آن حضرت بیش از هر زمانی تا اعماق اروپا و آمریکا را فرا گرفته گسترش بیشتری یافته است و هر از چندگاهی شاهد تهاجم ضدفرهنگی غرب در قالب توهین به مقدسات اسلامی و تخطئه چهره و شخصیت پیامبر اسلام هستیم.
به گفته وی پروژه تخریب چهره اسلام و پیامبر به صورت جدی با 11 سپتامبر کلید خورد و بعد از آن، پروژه کاریکاتورهای دانمارکی، پروژه ساخت فیلم فتنه توسط کارگردان هلندی، آتش زدن قرآن توسط کشیش مسیحی آمریکایی، آخرین اهانت و بی سابقه ترین آن ساخت فیلم موهن «برائت از مسلمین» همه و همه نشان از پروژه های حساب شده و مغرضانه برای مقابله با گسترش دین مبین اسلام ومسلمین جهان دارد.
عشیری با بیان اینکه یکی از بزرگ ترین فاکتورها در فیلمسازی و جریان سازی پیرامون اسلام و مسلمین از سوی هالیوود نشان دادن چهره ای خشن و خوفناک و جنگ طلب در جهت نمادسازی برای تروریسم است اضافه کرد: به عنوان مثال در فیلم موهن «برائت از مسلمانان» به کارگردانی سام باسیل یهودی با صحنه هایی از حملات گروه های تندرو به یک داروخانه که متعلق به پزشکی قبطی در مصر است آغاز می شود که در این صحنه افرادی به اصطلاح مسلمان با محاسن بلند با چوب و چماق به تخریب داروخانه می پردازند و ناجوانمردانه به همسر وی حمله و مغازه اش را ویران می کنند؛ مشابه گروگانگیری های که به نام مسلمانان رقم می زنند و فیلم پس از این بخش، به حیات پیامبر در صدر اسلام منتقل می شود و با پخش صحنه های مبتذل، علاوه بر توهین به پیامبر، مسلمانان را افرادی خشن، عقب افتاده و طرفدار خشونت و خونریزی نشان می دهد.
مدیر روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم محمد(ص) پیامبر صلح تصریح کرد: بدون شک، غرب تمام قد از طریق بهره گیری از رسانه ها، سینما و تلویزیون، شبکه های جاسوسی و امنیتی، گروه های مزدور و آدمکش های اجاره ای و ایجاد استحاله در بدنه نیروهای فکری و اجتماعی در جوامع اسلامی در تقابل با اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی صف آرایی کرده است و در این راستا وظیفه نخبگان، دانشگاهیان و هنرمندان و سینماگران بسیار خطیر و سنگین است.
عشیری ضمن قدردانی از اقدام معاونت قران و عترت در طراحی این حرکت اظهار امیدواری کرد جشنواره پیامبر منشاء دستاوردهای ارزشمند برای حوزه فرهنگ و هنر و سینمای باشد.