«فاطمه آلیا» عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سفرهای اخیر نمایندگان کشورهای اروپایی به ایران در راستای تقویت روابط اقتصادی با کشورمان، گفت: ملت ایران در آستانه به نتیجه رسیدن مذاکرات و همچنین روزهای پس از آن شاهد ایجاد فضایی مبنی بر صف کشیدن دولتمردان کشورهای غربی برای ورود به کشورمان بودند.
وی با اشاره به بحث تولیدات داخلی و اشتغالزایی در کشور ادامه داد: مسائلی از قبیل اینکه قرار است همه چیز ارزان شود و یا القائاتی از این دست، سوالاتی را در ذهن ایجاد میکند مبنی بر اینکه آیا اینگونه رفت و آمدها و یا سرازیر شدن اجناس خارجی به کشورمان می تواند برای ما یک ارزش تلقی شود؟ آیا قرار است در کشور ما برای شرکت های خودروسازی ورشکسته غربی ها راه حلی پیدا شود؟
آلیا افزود: بر فرض اینکه این مناسبات و تعاملات شروع شود، اولویت با چه کشورهایی خواهد بود؟ کشورهایی که در طول هشت سال جنگ تحمیلی علیه ایران که بیشترین ظلم و ستم را روا داشتند و با کشورهای زورگو و جنگافروز بر سر این جنگ همپیمان شدند هیچگونه اولویتی برای رفت و آمدهای اقتصادی و بازگرانی به کشورمان ندارند، این در حالی است که این سوال مطرح میشود که آیا سفر وزیر خارجه فرانسه با ماهیت صهیونیستیاش به ایران که متاسفانه با همان زبان گستاخانه به مطرح کردن مواضع رژیم صهیونیستی و پشتیبانی از این رژیم منحوس میپردازد دارای اولویت است؟
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با اشاره به جوسازیهای رسانه ای در داخل کشور، تاکید کرد: گردشگران آمریکایی و اروپایی در گذشته نیز به ایران می آمدند، اما این رفت و آمدها میتواند نوعی زنگ خطر برای سبک زندگی ایرانی اسلامی باشد، این در حالی است که مبلغان گردشگری در کشور باید یک زیرساخت برای مسائل فرهنگی و گردشگری در داخل کشور فراهم کنند.ما مخالف رونق گردشگری در داخل کشور نیستیم اما ارزش نشان دادن رفت و آمد گردشگران غربی به کشور نوعی بی احترامی برای ملت است.
آلیا مطرح کرد: جمع بندی مذاکرات و مسئله توافق در دستور بررسی مجلس است اما در این مسئله نیز نوعی زنگ خطرهایی وجود دارد که ائمه جمعه و اساتید و متخصصین دانشگاهی آن را مطرح می کنند، بنابراین باید نسبت یه این زنگ خطرها توجه کنیم.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی با بیان اینکه علی رغم هشدارهای وزیر خارجه کشورمان به غربی ها اما همچنان شاهد زبان تهدید و زورگوی طرف مقابل هستیم افزود: حتی اگر با توجه به منافع ملی توافق به نتیجه برسد و مجلس تصویب کند در آن شرایط هم بحث اقتصاد مقاومتی موضوع اول و اولویت دار برای ما خواهد بود. این بحث باعث استقلال کامل کشور می شود که البته تنها خواسته کشور ما نبوده و تمامی کشورها بر این موضوع اتفاق نظر دارند که اقتصاد مقاومتی موجب پیشرفت دولت ها شده و عاملی بازدارندگی در جهت وابستگی به کشورهای دیگر دارد.
آلیا افزود: در بررسی ریشه نارضایتی ها در جوامع یک موضوع اساسی، بحث ایجاد توقعات فزاینده بوده که همواره به عنوان یک عامل اساسی مطرح می شود، این مسئله یکی از دلایل بروز نارضایتیها در جامعه است که البته به نظر میآید عده ای در جامعه به صورت آگاهانه و یا ناآگاهانه به ایجاد توقعات فزاینده در خصوص اموال بلوکه شده ایران در خارج از کشور و یا کاهش قیمت ارز و طلا دامن میزنند که البته اگر این مسئله مدیریت نشود توقعات فزاینده عوارض ناگواری در جامعه خواهد داشت.
وی ادامه داد: هنوز خبری درباره گمانه زنی هایی پیرامون آزاد شدن اموال بلوکه شده کشورمان نیست و از سوی دیگر این سرمایههای غارت شده ماست که باید به کشورمان بازگردانده شود که در این صورت آنها را صرف زیر ساخت های کشور کنیم.
عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند باید روحیه استکبارستیزی همواره وجود داشته باشد چراکه آمریکا هیچگاه دوست ما نخواهد بود و هرگز اعتماد نسبت به این کشور ایجاد نخواهد شد.