به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، در پی تصویب برنامه راهبردی دانشگاه خلیج فارس در جلسه هیات امنای دانشگاه که با حضور دکتر سالاری استاندار بوشهر، مهندس تبادار- مشاور مدیر عامل مناطق آزاد کشور، آقای افراشته- معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی، دکتر مصلح رئیس دانشگاه خلیج فارس، دکتر رستمی بوسعیدی- مشاور وزیر و رئیس مرکز هیات های امنا و هیات های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و دکتر عریان- رئیس کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه و سایر اعضای حقیقی و حقوقی برگزار گردید، دکتر مصلح در نامه ای خطاب به استاندار از حمایت های ویژه ایشان در تصویب برنامه تقدیر و تشکر کرد.
در این نامه آمده است:
اینک که سند راهبردی دانشگاه خلیج فارس در افق ۱۴۰۴ با حضور، مشارکت فعال و حمایت ویژه جنابعالی به تصویب هیات امنای دانشگاه خلیج فارس رسیده است، برخود لازم می دانم از حمایت های ویژه جنابعالی در تعریف اهداف توسعه ای، بلندپروازانه و امیدبخش و پیش بینی آنچه که شایسته استان عزیزمان است، سپاسگزاری نموده و امید می رود با حضور جنابعالی در جایگاه مدیریت ارشد استان شاهد تحقق رویاهای مردمان این استان در ایجاد استانی دانایی محور و برخوردار از یک دانشگاه برجسته در سطح منطقه ای و ملی باشیم.
بدون تردید ترسیم یک افق توسعه ای در شرایط کنونی آموزش عالی کشور که عمدتا بر عدم توسعه کمی تاکید دارد، برای استان بوشهر که متاسفانه از نظر شاخص های کمی توسعه آموزش عالی با کیفیت و تعداد دانشجویان روزانه از وضعیت مطلوبی در سطح کشور برخوردار نیست، دستاوردی ارزشمند است که فقط با درایت و حمایت جنابعالی میسر گردید و انشاالله با حمایت جنابعالی و مجموعه مدیران و شهروندان این استان زرخیز نیز محقق خواهد شد. بدون تردید جامعه دانشگاهی دانشگاه خلیج فارس نیز با همت و تلاش هر چه بیشتر برای تحقق چشم انداز، راهبردها و اهداف مصوب و ابلاغی هیات امنا تلاش خواهد نمود.
بر اساس این برنامه که با افق ۱۴۰۴ طراحی شده است جمعیت دانشجویی دانشگاه از حدود ۴۷۰۰ نفر فعلی به حدود ۹۰۰۰ نفر افزایش خواهد یافت. برای این منظور در نظر است فضای آموزشی تا حدود ۹۰۰۰۰ متر مربع، خوابگاهی تا حدود ۶۰۰۰۰ متر مربع و اعضای هیات علمی به حدود ۴۵۰ نفر و نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ۱۷ در صد فعلی به حدود ۳۰ در صد افزایش یابد.
نیز در راستای توسعه دانشگاه، تاسیس چند واحد جدید آموزشی و پژوهشی از جمله دانشکده علوم و فنون دریایی، دانشکده کسب و کار، پژوهشکده فناوری های پیشرفته نفت، گاز و پتروشیمی و پژوهشگاه مطالعات راهبردی و توسعه منطقه ای در دستور کار قرار دارد.