به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بینالمللی امام رضا (ع)، علی مرادخانی با اشاره به اینکه جشنواره عکس رضوی محملی برای بیان مضامین دینی در حوزه هنر فاخر عکاسی است، تاکید کرد: معرفت عکاس از یک موضوع او را تبدیل به عکاسی موفق میکند که آثارش را در یادها جاودان خواهد نمود.
وی افزود: یکی از شاخصههای جشنواره عکس رضوی باید این باشد،که آثار تولید شده و به عبارت کلیتر خروجی خوب و مناسبی برای مخاطب داشته باشد و این مستلزم بهرهگیری همزمان هنرمندان عرصه عکاسی از دانش و تکنیک و ذوق هنری است.
مرادخانی با اشاره به اینکه جشنواره عکس رضوی محمل تجلی مضامین دینی در حوزهی هنر فاخر عکاسی است، تاکید کرد: بینش و معرفت عکاس از یک موضوع او را تبدیل به عکاسی موفق میکند که آثارش را در یادها جاودان خواهد نمود.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه هنر عکاسی گفت: عکس پدیدهای ماندگار در ذهن و اندیشهی فرد و ابزاری برای انتقال ایده و تفکرات عکاس است و زمانی که عکاس با بهرهگیری از اندیشه و در کنار هم قرار دادن دانش، معرفت و هنر، اثری را خلق میکند در واقع تصویری جاودان از آن سوژه را برای نسلهای آتی به یادگار میگذارد.
مرادخانی با اشاره به رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تجلیل از هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر، ادامه داد: بزرگداشت مفاخر و پتانسیل غنی فرهنگی و هنری در استانها در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار داشته و از اولویتهای این وزارت است.
دبیر جشنواره عکس رضوی: ایران اسلامی از پتانسیل مطلوبی در حوزه هنر عکاسی برخوردار است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان شرقی نیز در اختتامیه جشنواره عکس رضوی اظهار کرد: کشور ایران و در راس آن خطه آذربایجان از پتانسیل مطلوبی در حوزه هنر عکاسی برخوردار است و این امر ایجاب میکند ایدههای نو و تفکرات جدید و تاثیرگذار در این حوزه بیش از پیش نمود پیدا کند.
علیاکبر صفیپور افزود: آثار فاخری در حوزه اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی در رشتهی عکاسی تولید شده اما این آثار در حوزه عکاسی دینی و معنوی به اوج خود رسیده و هنرمندان عکاس در به تصویر کشیدن اماکن متبرکه و به خصوص مشهد مقدس اهتمامی اساسی داشته و آثاری در خور و شایسته خلق نمودهاند.
صفیپور با اشاره به روند برگزاری جشنواره عکس رضوی گفت: پنج هزار و 205 قطعه عکس از 902 هنرمند عکاس به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود و داوران جشنواره با بررسی دقیق و با تاکید بر اهداف جشنواره که اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی و گسترش فعالیتهای فرهنگی و هنری و مذهبی و مرتبط با سیره ائمه معصومین بویژه امام رضا (ع) از اهم آن بود، آثار برتر را انتخاب کردهاند.