عبدالرضا صادقی صادقی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: طرح شناسایی فعالان قرآنی در رشته های حفظ، قرائت و دیگر رشته ها در دانشگاه آزاد در حال انجام است.
وی با بیان اینکه طرح شناسایی فعالان قرآنی به تمام واحدهای استانی ابلاغ شده است، افزود: پیش بینی ما این است که در پایان بین سه تا چهار هزار نفر فعال قرآنی در سطح دانشگاه های آزاد کشور شناسایی شوند.
مدیر کل مرکز فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه آزاد گفت: با استفاده از ظرفیت فعالان قرآنی که طرح شناسایی آنها در دست اقدام است، علاوه بر تقویت فعالیت های قرآنی دانشگاه آزاد دامنه این فعالیت ها به بیرون از دانشگاه به ویژه در محیط خانواده های دانشجویان، مراکز اداری و دیگر نقاط کشیده می شود.
صادقی با اشاره به اینکه جشنواره قرآن و عترت دانشگاه آزاد به محفلی برای شناسایی فعالان قرآنی این دانشگاه به منظور بهره گیری از ظرفیت آنها در تشکیل کانونهای قرآن و عترت تبدیل می شود، ادامه داد: تا کنون این جشنواره در راستای نشر معارف قرآنی برگزاری شده است و پس از برگزاری نیز از ظرفیت استعدادهای شناسایی شده غافل شده ایم؛ اما از این پس از ظرفیت استعدادهای برتر این جشنواره استفاده می شود.
وی تصریح کرد: از جمله برنامه های پیش بینی شده برای استفاده از ظرفیت استعدادهای قرآنی این است که هر یک از این استعدادها بنابر حوزه فعالیتی خود کار تربیت 10 نفر از دانشجویان را در طول سال بر عهده بگیرند.
مدیرکل مرکز فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه آزاد عمق بخشی به برنامه های قرآنی را از اولویت های این دانشگاه در سال تحصیلی جدید برشمرد و گفت: در حال حاضر 400 نفر کارشناس قرآنی در دانشگاه آزاد فعالیت می کنند.
صادقی یکی از سیاست های دانشگاه آزاد را تقویت ارتباط بین دانشگاه و دانشجویان دانست و گفت: در این راستا دوره های آموزشی با هدف ارتقای سطح آگاهی های قرآنی کارشناسان با استفاده از تفسیرهای قرآنی شهید مطهری و همچنین ارائه مباحث روانشناختی با هدف تقویت ارتباط دانشجویان با کارشناسان قرآنی برگزار میشوند.
وی با بیان اینکه تا کنون دانشگاه آزاد در پرداخت بودجه قرآنی از هیچ مساعدتی دریغ نکرده است، گفت: سالانه حدود یک میلیارد تومان بودجه به فعالیت های قرآنی این دانشگاه اختصاص می یابد.