به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» سرهنگ محمدرضا اکرمی در نشستی مشترک با حضور مدیر کل پیشگیریهای مردمی قوهقضائیه، مدیر کل پیشگیریهای قضایی و نماینده مرکز حفاظت اطلاعات قوهقضائیه در معاون پیشگیری از وقوع جرم، اظهار کرد: اواخر سال1391 آیین نامه پلیس افتخاری با استناد به تبصره 3 ماده 23 قانون استخدامی ناجا توسط فرماندهی کل قوا ابلاغ شد که متعاقب آن تشکیلات اداری آن در ناجا راه اندازی و طبق آیین نامه مذکور اقدام به جذب پلیس افتخاری کردیم.
مدیر کل پلیس افتخاری ناجا ادامه داد: از زمان آغاز فعالیت پلیس افتخاری تاکنون، حدود 50 هزار عضو افتخاری جذب ناجا شدهاند. به این شکل که پس از اظهار تمایل آنها و احراز صلاحیت و گذراندن دوره های آموزشی ویژه، به عنوان عضو افتخاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت میکنند.
سرهنگ اکرمی توضیح داد: از میان افراد عضو شده، تعدادی عضو عادی و تعدادی نیز متخصص هستند که در زمینه های مختلف بویژه بخش مشاوره با نیروی انتظامی همکاری دارند.
بر اساس این گزارش، در ادامه جلسه، حجت الاسلام و المسلمین قاضوی مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکتهای مدنی قوهقضائیه با اشاره به ستادهای حفاظت اجتماعی اظهار کرد: ستادهای حفاظت اجتماعی در استفاده از ظرفیت مردمی پیشقدم شده و از سال 1383 تا کنون از این ظرفیت استفاده کردیم.
مدیرکل پیشگیری های مردمی قوه قضاییه افزود: اعضای هسته های ستادهای حفاظت اجتماعی در دو بخش نیروهای عادی و نیروهای نخبگان در جهت کاهش آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی فعالیت میکنند.
وی اضافه کرد: با عنایت به توصیه مقام عالی دستگاه قضایی، در جهت توسعه کمی و کیفی این ستادها هستیم و برای این توسعه ضروری است با سایر دستگاههایی که در این زمینه فعالیت می کنند تعامل و همکاری داشته باشیم.
علی افتخاری مدیرکل پیشگیریهای قضایی قوه قضاییه نیز در این نشست تاکید کرد که پلیس افتخاری با استفاده از تسهیلات قانونی و با همکاری قوه قضاییه میتواند بیش از پیش در ماموریت های خود موفق باشد.