به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علیاصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در پیامی از دست اندرکاران «جشنواره روشهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی» و «جشنواره تجارب برترتربیتی» قدردانی کرد.
متن پیام وزیر آموزش و پرورش، بدین شرح است؛ با سلام و درود به روان پاک امام راحل (ره) و شهیدان ارجمند انقلاب اسلامی، به ویژه شهدای آموزش و پرورش و با سلام به مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، احیاگر تدبیر و امید در عرصه جدید و درود به تمامی فرهنگیان فرهیخته سراسر کشور.
تجلیل از تجارب برتر تربیتی و الگوهای برتر تدریس درس تفکر و سبک زندگی، امری پسندیده در نظام تعلیم و تربیت است؛ آموزش و تجربه معلم که هر دو در قالب «جشنواره» به تحریر درآمده و مکتوب شدهاند، ریشه در فطرت الهی انسانها دارد و سنت رسول خدا را دم به دم باز میآفریند که از مکتب انسان سازی سخن میگوید.
معلم، گاهی بیهیچ ابزار و مددی و تنها با توکل بر خداوند متعال و به یمن دولت عشق و در سایه تدبیر و امید با دمیدن روح زندگی به تنیدههای خویش، با جان دانشآموز، آن میکند که بهار با تن خشکیده گیاهان، از این رو، تنها جمله زیبنده او «فتبارک ا... احسن الخالقین» است.
معلم، گاهی به روشی بسنده میکند و گاهی به تجربهای؛ اما حاصل توأمان این دو با یکدیگر، اعتلای دانشآموز به خرد و دانش از یک سو و کرامت و اصالت انسانی از دیگر سو است؛ هنر، تجربه و روش تدریس معلم، عمدتاً متکی بر تفکر است از این رو، وی از همگان بینیاز است و همگان سخت به وی نیازمند.
استفاده از تجارب فرهنگیان عزیز فرصتی مغتنم برای انتقال علوم و فنون تدریس و آموزش در جامعه بزرگ آموزش و پرورش است؛ اغراق نیست اگر معلم را خالقی بپنداریم که با ابزاری اندک و به یمن یافتههای دانش و عشق، محصولی شگرف میآفریند.
امروز، در آستانه برگزاری این دو جشنواره، «آفرینش روشهای برتر تدریس» و «خلق تجربیات برتر» را به تماشا نشستهایم؛ همکاران و همراهان فرهیخته و اصحاب اندیشه و قلم، امروز شاهد حضور فعال فرهنگیان در «جشنواره روشهای برترتدریس درس تفکر و سبک زندگی» و«جشنواره تجارب برترتربیتی» هستیم. گرچه کثرت و کمیت تنها راه تضمین کننده کیفیت نیست، اما بررسیها و واکاوی های عالمانه وکارشناسی شده، نشان از موفقیتی علمی و کیفی دارد.
امید است این قدم آغازین به پیمودن راهی بی بدیل بیانجامد؛ راهی که سازندگی کشور و پرورش نسلی آرمانی، عدالتخواه، اندیشمند و سخت کوش را به ارمغان بیاورد. تحقق چنین اهدافی، به مثابه چراغ راه آیندگان خواهد بود.
برای دست اندرکاران این دو جشنواره، به ویژه متولیان و متصدیان، ارزیابان، داوران وتمامی جامعه فرهنگی کشور، در دست یابی به عرصههای نوین علمی و کاربست تجارب ماندگار، موفقیت و سربلندی آرزو می کنم.