به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علی باقرزاده امروز در همایش نقش سوادآموزی و آموزش مداوم بزرگسالان در تحقق جوامع پایدار در خصوص فعالیتهایی که در حوزه سوادآموزی زنان انجام میشود، اظهار داشت: 85 درصد تحت پوشش برنامههای سوادآموزی را زنان تشکیل میدهند.
وی افزود: در حوزه آموزش سواد زنان، فعالیتهای مختلفی انجام شده است و کتاب مخصوص زنان در حوزه سوادآموزی تهیه شده است.
باقرزاده با اشاره به توجه سازمان نهضت سوادآموزی به حوزه خانوادهها خاطر نشان کرد: طرح خواندن با خانواده که در خصوص سوادآموزی و تحکیم سواد است با محوریت خانوادهها انجام میشود.
وی تصریح کرد: طرح ویژه آموزش سواد به مادران با همکاری وزارت بهداشت دنبال میشود و یک میلیون و 300 هزار مادری که فرزند به دنیا میآورند تحت پوشش فعالیتهای سوادآموزی قرار میگیرند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه فاصله درصد بیسوادی زنان و مردان کاهش یافته است، گفت: در گروه سنی 10 تا 49 سال میزان بیسوادی زنان به کمتر از 8 درصد رسیده است.
باقرزاده در خصوص برنامهریزی که بین سالهای 2015 تا 2030 در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: تمام جوانان، بزرگسالان، زنان و مردان باید به سوادآموزی و مهارتهای زندگی دست یابند، در حالی که 757 میلیون بیسواد در جهان وجود دارد.
وی افزود:در ایران با لحاظ کردن جمعیت بیسواد بالای 50 سال حدود 9 میلیون نفر خودشان را بیسواد اعلام کردند، 11 میلیون کمسواد و 9 میلیون نفر هم در حد دوره راهنمایی درس خواندهاند که باید توجه ویژهای به تحکیم سواد نیز داشت.