علی کاویانی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ، بااشاره به تاکید رهبری پیرامون ورود جوانان به مدیریت فضای مجازی گفت:سخنان ایشان ما را به این سمت سوق میدهد که در باب چیستی فضای مجازی و کارکرد آن در زندگی واقعی و در باب شیوه استفاده و چگونگی آن بحث کنیم.
وی تصریح کرد: بایستی سیاستهای حضور در فضای مجازی را تئوریزه و سپس تبیین و ترویج کرد، تا به صورت پایدار، همیشگی و سیستماتیک فرهنگ سازی شده و در بطن جامعه و اذهان مردم نهادینه شود.
دبیر آموزش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه سوالی مطرح میشود که تاچه میزان و در چه فضاهایی وقت صرف فضای مجازی شود؟اظهار داشت: متاسفانه ما در مقولات ورود تکنولوژی عمدتا دچار تاخر فرهنگی میشویم که همین نیز منجرشده تا در جامعه کنونی افراد، خودِ مجازی دیگری با مختصات نداشته خود واقعی داشته باشند و همین نیز باعث ایجاد توهمات و تخیلات فروان گردیده و اصولا عقلانیت و ارمانگرایی و انقلابی گری به کلی فراموش می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: برنامه های اجتماعی موجود میتواند محملی برای اشاعه مفاهیم و تعالیم دینی قرار بگیرد و باید بررسی کرد که کفه سود رسانی آنها بیشتر است یا کفه ضرر رسانی شان؟