به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از آئین؛ در سال 94، مدیران عامل سه شرکت بیمه تغییر کردند؛ به عبارت دیگر در هر دو ماه، یک مدیر عامل تغییر کرده است؛ علیپور، غلامی از شرکت های بیمه ما و نوین رفتند و در آخرین پرده از این جابجایی ها، امرالهی که در دی ماه 92 سکان هدایت بیمه ایران را به دست گرفته بود؛ ناخدایی را به حسینی سپرد.
شاید در نگاه اول این تغییرات یک امر معمول و بدیهی باشد، ولی با نگاه دقیق و منصفانه به این روند می توان ادعا کرد که جابجایی ها در صنعت بیمه، همیشه به این شکل نیست. برخی کارشناسان معتقدند جابجایی و تغیر مدیرعامل شرکت ها به سرعت و در حالیکه هنوز جوهر امضای حکم مسئولیت آنها خشک نشده، آفت های برای شرکت های بیمه و معضلاتی را برای صنعت بیمه در پی دارد و این سوال پیش می آید که چرا «مدیران عامل شرکت های بیمه به سرعت تغییر می کنند و اثر این تغییرات سریع چیست؟»
در ادامه به برخی از پاسخ هایی که به این سوال داده شده، بدون قضاوت و تایید درستی و نادرستی آنها و جهت اظهار نظر مخاطبین اشاره می شود:
-مدیران عامل به هیچ وجه به سرعت تغییر نمی کنند.
-تغییر سهامداران شرکت بیمه، باعث تغییر هیات مدیره و مدیر عامل شرکت می شود و این روال امری مرسوم و رایج است.
-مدیران عامل بیمه بر اساس شایسته سالاری انتخاب نمی شوند و یا اینکه حداقل برخی از مدیران عامل شرکت ها به این شکل انتخاب نمی شوند.
-علت جابجایی مدیران عامل، عدم پاسخگویی به انتظارات سهامداران شرکت هاست.
-مدیران عامل تغییر می کنند، ولی از بین نمی روند؛ به عبارتی پس از اندک زمانی مدیرعامل معزول یک شرکت، مدیرعامل منصوب یک شرکت می شود و اصل بر بقای مدیرعامل است و فقط شرکت مدیر عامل تغییر می کند.
-صنعت بیمه از ضعف منابع انسانی و مدیریتی رنج می برد و هم گام با رشد صنعت و تعدد شرکت های بیمه، منابع انسانی صنعت رشد نداشته و همین موضوع تاثیر خود را در عزل و نصب ها می گذارد.
-و ...
احتمالا خوانندگان با برخی از نظرات فوق الذکر موافق هستند و یا بعضا نسبت به آنها نقد دارند و یا اینکه موضوع را از دریچه و زاویه ی دیگری مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند.
لذا در صورت تمایل نظرات خود را در این خصوص بنویسید و نظرات دیگر را نیز نقد کنید. سایت تحلیلی-خبری آیین با حفظ امانتداری نظرات را منعکس می کند.