به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن مؤمنیشریف صبح امروز 25 شهریور در كنگره بینالمللی بزرگداشت استاد شهریار، با اشاره به اینكه پاسداری از هویت، غنا بخشیدن و هویتآفرینی، مسئولیت اصلی شاعران و هنرمندان است اظهار داشت: استاد شهریار تمام این شاخصها را یكجا داشت و باید الگوی تمام هنرمندان قرار گیرد.
وی در عین حال كه هویت را اعتقاداتی دانست كه همه ملت، مانند دین و زبان و تاریخ و جغرافیا، به آن اهتمام و اعتقاد دارند، تصریح كرد: از فردوسی تا نظامی گنجوی به این موضوع اهتمام داشتند و هنرمندان نیز این راه را ادامه میدهند.
رئیس حوزه هنری با بیان اینكه شاعران آذری در زمینه اشعار فارسی اهتمام ویژهای داشتند، افزود: شاعرانی مانند خاقانی، قطران، صائب و ... افتخار ایران هستند كه در بین شاعران معاصر نیز استاد شهریار سرآمدترین آنها بود.
مومنیشریف با تاكید بر اینكه شهریار در جوانی با جریان روشنفكری در ارتباط بود، ولی افكار وی از آن جریان تاثیری نگرفت، تصریح كرد: افكار استاد شهریار برگرفته از جهان بینی اسلامی، معارف اهل بیت(ع) و قرآن كریم بود.
وی با اشاره به اینكه شهریار به انقلاب اسلامی پیش از دیگران ایمان آورد، افزود: خیلی از شاعران به خاطر افكار شبه روشنفكری نتوانسنتد به مردم بپیوندند، لذا هنر باید الهامی از وحی باشد نه از تفكرات انحرافی.
رئیس حوزه هنری با بیان اینكه شهریار با آثار و اشعار خود از هویت انقلاب و هویت ملی دفاع كرد، اظهار داشت: با وجود كهنسالی استاد، وی در ۹ سال عمر خود پس از انقلاب، بیش از ۵۰ قطعه شعر در زمینه انقلاب و رهبری سرود.