به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر: به منظور توسعه همکاریها میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و ستادهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اولین جلسه هم اندیشی درخصوص علوم شناختی و راهکارهای توسعه همکاری های علمی میان این دانشگاه با ستاد علوم و فناوری های شناختی برگزار شد.
در این جلسه دکتر کمال خرازی دبیر ستاد توسعه فناوری های علوم شناختی معاونت علمی، علوم شناختی را یک حوزه میان رشته ای توصیف کرد.
وی همچنین به پروژه های بزرگ انجام شده در دنیا در این رشته و ابعاد کاربردی علوم و فناوریهای شناختی اشاره کرد.
دکتر نیلی رئیس کارگروه پژوهش فناوری و زیرساخت این ستاد نیر توضیحاتی در خصوص نحوه حمایت های ستاد از کارهای پژوهشی اساتید و دانشجویان ارائه کرد.
در این جلسه که از سوی اداره ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، با حضور دکتر خرازی دبیر ستاد، دکتر معتمدی ریاست دانشگاه، مدیران ستاد و جمعی از اساتید در خصوص اهداف و برنامه های مختلف ستاد، معرفی و راهکارهای توسعه همکاری ها میان این دانشگاه و ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حمایت از مقالات، پایان نامه ها و رساله ها، حمایت از پژوهشهای منطبق با اولویتهای ستاد، حمایت از محققان و فارغ التحصیلان ایرانی خارج از کشور، حمایت از تحقیقات پسا دکتری فارغ التحصیلان دانشگاههای کشور، اعزام بورسیه دکتری به دانشگاههای برتر حوزه علوم شناختی، اعزام دانشجویان برجسته علوم شناختی برای یکسال تحقیق در خارج از کشور، حمایت از انتشار درسنامه ها و کتابهای عمومی علوم شناختی، حمایت از برگزاری کارگاهها، سمینارها و همایشهای علوم شناختی، حمایت از سفر و فرصت مطالعاتی اساتید برجسته و استادیاران جوان و حمایت از سفر دانشمندان ایرانی حوزه علوم و فناوریهای شناختی مقیم خارج به ایران با هدف انتقال دانش وتجربه؛ از جمله حمایت های ستاد فناوری های علوم شناختی از محققان و مراکز تحقیقاتی است.