به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در مصاحبه با ایسنا گفت: برخی برنامههای طرح جامع مسکن از جمله برنامه مسکن اجتماعی در قالب یک برنامه مشترک میان وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین شده و در مراحل نهایی و هماهنگی با سیستم بانکی (جهت اعطای تسهیلات) و دولت (پرداخت یارانه) برای اجرا قرار دارد.
وی افزود: با توجه به اینکه کلیه برنامههای نهادسازی و عملیاتی طرح بازنگری طرح جامع مسکن در 7 محور اصلی قابل طبقهبندی است، از سوی وزیر راه و شهرسازی پیگیری تحقق برنامههای هر یک از این محورها برعهده یکی از سازمانهای تابعه به عنوان مسئول و برخی از سازمانهای دیگر به عنوان همکار، گذاشته شده است.
به گفته وی، با توجه به محوریت منابع یارانهای و موانع موجود برای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به گروههای کم درآمد مقرر شده تا برای سال جاری با استفاده از منابع و ظرفیتهای موجود هر یک از نهادها و سازمانهای متولی کم درآمدها مانند کمیته امداد امام خمینی، سازمان بهزیستی، سازمان تأمین اجتماعی، بنیاد مسکن و وزارت راه و شهرسازی و با تکیه حداقلی به منابع یارانهای، این برنامه تا پایان امسال قابلیت اجرا پیدا کند.
وی در عین حال اذعان کرد: در سال جاری و در قالب بودجه سال 1394 منبعی برای تحقق این برنامه دیده نشده ولی قطعاً در بودجههای سنوات آتی و در قالب برنامه ششم ردیف خاصی برای این موضوع پیشبینی و پیشنهاد میگردد.
به سرانجام نرسیدن وعده 2 ساله مسکن اجتماعی و روی کاغذ ماندن آن در حالی است که برخی مسئولان دولتی از جمله وزیر راه و شهرسازی، ضمن دهنکجی به «مسکن مهر» آن را طرح مزخرف خوانده بودند و این در حالی است که مسکن مهر موجب خانهدار شدن چند میلیون نفر از اقشار کمدرآمد شد.