به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مصطفی افضلیفرد در نطق میاندستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (10 آبان 94) گفت: در بیان عوامل تغییر رویکرد آمریکا از تقابل به تعامل باید میتوان به شکستهای آمریکا در منطقه غرب آمریکا به موازات قدرت منطقهای ایران اشاره کرد و اثبات ناکارآمدی گزینه نظامی علیه اقتدار شکستناپذیر جمهوری اسلامی ایران نیز از جمله این موارد است.
وی افزود: ناکامی در پیشگیری از فروپاشی رژیم تحریمهای سخت و بیسابقه علیه ایران از عوامل تغییر رویکرد آمریکا در قبال ایران است که رئیسجمهور و وزیر امور خارجه آمریکا نیز بارها به ناکامی خود در این خصوص اذعان داشتند.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: پروژه نفوذ آمریکا در ایران اهداف منطقهای، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد که از عمدهترین آن بازگشایی مسیر نفوذ برای تحمیل اراده سیاسی است و البته اهداف منطقهای به ویژه ایجاد ناامیدی در ملتهای منطقه مدیریت رفتار منطقهای جمهوری اسلامی، شکست سازشناپذیری در برابر استکبار و ایجاد بازار پرسود از صادرات تسلیحاتی به منطقه است که باید مدنظر صاحبنظران کشور قرار بگیرد.
افضلیفرد با بیان اینکه نفوذ از طریق ورود به سیستم آموزشی از دیگر اهداف پروژه آمریکا در خصوص ایران است، خاطرنشان کرد: معاون سابق هماهنگکننده سازمان سیا پس از سفر 10 روزه نمایندگان آمریکا در مرداد ماه سال جاری به ایران و بازدید از همه موسسات قابل توجه علمی و آموزشی بیانیهای را منتشر و در آن به روان شدن پروژه نفوذ در ایران اشاره کرد و مسیر آن را نفوذ در سیستم آموزش عالی ایران دانست.
وی ادامه داد: تمام تلاش رهبر معظم انقلاب در ماههای اخیر این است که به مسئولان و نخبگان و تودههای مردم هشدار دهند که مذاکرات هستهای ابزار و بهانهای برای نفوذ دشمن قرار نگیرد و مردم هوشمند و مسئولان مقاوم بار دیگر سیاست آمریکا و غرب را با ناکامی و شکست مواجه کنند و اجازه ندهند برجام وسیلهای برای تأثیرگذاری دشمن در روندهای تصمیمسازی و تصمیمگیری دشمن باشد.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس اظهار داشت: راهکار شکست پروژه نفوذ علاوه بر اجرای مصوبه مجلس توسط دستگاههای اجرایی توجه ویژه، جامع و کاربردی به توصیههای حکیمانه 9 گانه رهبر معظم انقلاب در لغو کامل و همزمان تحریمها و حفظ همه خطوط قرمز نظام است.
افضلیفرد خاطرنشان کرد: توجه به فرصتها و تهدیدهای برجام از وظایف عمده مسئولان است. همانطور که رفع تحریمهای ظالمانه از جمله فرصتهای اجرای برجام است و از جمله چالشها و تهدیدهای آن میتوان به رفت و آمدهای صوری و تشریفاتی هیأتهای اقتصادی غربی بدون نیل به توافق و نتایج اساسی آن که تضعیف اقتصاد مقاومتی است اشاره کرد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اقدامات مسئولان در کاربردی کردن اقتصاد مقاومتی را ضعیف و محدود ارزیابی کردند و این میتواند فرصتی را برای وسوسه تحمیل اراده سیاسی و اقتصادی در کشور فراهم سازد.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس در پایان گفت: حمایت از دانشمندان هستهای و جوانان برومندی که با تلاش و مقاومت بیوقفه خود نمادی از عزت و سربلندی و پیشرفت ملت ایران را در برابر جهانیان به نمایش گذاشتند امروز یک فریضه ملی است و هرگونه بیتوجهی به آنها یا تضعیف این افراد گناهی است نابخشودنی که منجر به تضعیف نمادهای عزت، سربلندی ملت بزرگ ایران خواهد شد.