به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در مراسم رونمایی از ربات انسان نمای سورنا ۳ که امروز در دانشکده مهندسی مکانیک پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد گفت: من به عنوان کسی که سابقه کار اجرایی زیادی دارد درسهای زیادی از پروژه ربات انسان نما یاد گرفتهام که مهمترین آنها کار تیمی است چرا که با وجود تمام ضعفهایی که ما در مدیریت پژوهش و فناوری داریم و کمتر میتوانیم با هم کار کنیم خوشبختانه این طرح به خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه شرط موفقیت کار تیمی و با هم کار کردن است گفت: این تفکر سورناهای پیشرفته تری را برای ما میسازد و امیدواریم بتوانیم با حمایت صنعت ارتباط با دانشگاه را در این حوزه بیشتر کنیم. علم و دانشگاه در کنار بقیه ابزار گرد هم بیاید و دستاوردهای بزرگی را محقق کند.
رئیس دانشگاه تهران با تاکید براینکه بزرگترین سرمایه کشور سرمایه انسانی است گفت: باید از بزرگترین سرمایه کشور یعنی سرمایه انسانی و فرهیخته حمایت کنیم تا بتوانیم توسعه پایدار را در کشور محقق کنیم منابع محدود است و باید تشخیص داد کجا این منابع را برای چه پروژهای تخصیص دهیم تا بهره برداری حداکثری داشته باشیم.
نیلی احمدآبادی با اشاره به اینکه یکی از بزرگترین افتخارات رکورد نشریات علمی در ژورنال هاست افزود: همین امر امروزه باعث شده ما در دنیا زبان زد شویم و جهانیان از توسعه علمی ایران تعجب کنند حدود ۱۵ دانشگاه نقش محوری در تولید انتشارات مقالات را دارند که دانشگاه تهران سهم یازده درصدی دارد.
وی با اشاره به اینکه بالاترین رکورد علمی و محل جذب نخبگان کشور از دانشگاههای معتبر است گفت: باید توجه ویژه به دانشگاههای ایران در دستور کار قرار گیرد و بسیاری از برنامهها محقق نمیشود مگر اینکه به این دانشگاهها توجه ویژهای شود.
رئیس دانشگاه تهران بیان داشت: دانشگاه تهران در سال ۹۳ سهمی را که در برنامه چهارم توسعه داشته است تنها ۷۰۰ میلیون تومان بوده که این مایه شرم ساری است دانشگاه تهران عظمت و امکانات گستردهای دارد که اگر مورد توجه قرار گیرد به مراتب دستاوردهای بیشتری خواهد داشت.
نیلی احمدآبادی با اشاره به تخصیص سه هزار فضا برای توسعه علمی تهران گفت: دانشگاه تهران در گوشه گوشه کشور دارای مراکز علمی است و حدود ۲۳ هزار فضایی است که برای افزایش شاخصهای دانشگاه تهران و توسعه پارکهای علم و فناوری تخصیص داده شده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما باید روی سیاستهای راهبردی در این زمینه بیشتر کار کنیم و دانشگاه تهران سعی میکند سلسله نشستهایی را در این رابطه برگزار کند تا بتوانیم به راهکارهای اجرایی تری دست پیدا کنیم.