به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، طهماسبی با بیان اینکه زیرساخت های ارتباطات استان در کشور رتبه دوم بعد از تهران را دارد، گفت: سخت افزار، نرم افزار و محتوا سه جز مهم و اساسی در حوزه ICT هستند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران در ادامه با بیان اینکه ضریب نفوذ اینترنت در استان مازندران ۱۰۲ درصد است، گفت: میزان کاربران اینترنت استان در حال حاضر ۱۲ درصد است که انتظار داریم تا پایان سال این رقم به 16 درصد افزایش پیدا کند.
طهماسبی در ادامه افزود: در بحث سرویس ADSL نیز استان مازندران در سال ۹۲ با ۶۳ درصد رتبه اول را در کشور داشته است.
وی با اشاره با کاهش ۲۰ درصدی سطح پوشش ADSL در استان مازندران در سال ۹۴، تاکید کرد: این کاهش بخاطر تمایل کاربران به استفاده از اینترنت همراه می باشد.
طهماسبی افزود: در حال حاضر بالغ بر ۱۰۶ درصد سیم کارت فعال در استان وجود دارد که حدود ۳۰ درصد آنها از اینترنت همراه استفاده می کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به علاقه دانشجویان به تحصیل در رشته IT تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۳ درصد از دانشجویان دانشگاه های استان در رشته های IT و یا مرتبط با آن در حال تحصیل می باشند.
این مسئول با بیان اینکه بر اساس برنامه تا پایان شش ماه اول سال ۹۵ در همه روستاهای استان امکان استفاده از اینترنت فراهم خواهد شد، تصریح کرد: خدمات بهداشت الکترونیکی روستایی، کشاورزی الکترونیکی روستایی، درمان الکترونیکی روستایی، تجارت الکترونیک روستایی، گردشگری الکترونیک روستایی از جمله زمینه های هستند که نیاز به فعالیت بیشتری دارند.