به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، علیرضا بندانی، رییس دانشگاه سیستان وبلوچستان در حاشیه جشنواره رویش کویر در دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: نظام آموزشی باید بکوشد جوانانی خلاق پرورش دهد که توان حل مسئله را با دانستن علم گسترش دهند و از آن در جهت تولید و سرمایه اقتصادی استفاده کنند.
وی همچنین اظهار کرد: نظام آموزش عالی مشوق مدرک گرایی نیست بلکه میخواهد دانایی جوانان را ارتقا بخشد.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه جوان امروز نپختگی و خامی گذشته را ندارد تصریح کرد: جوان امروز به معنای خلاقیت سرمایه و ثروت است که باید این خلاقیتها شکوفا شود.
بندانی با اشاره به اینکه در استان سیستان و بلوچستان بیش از یکصد هزار دانشجو در دورههای مختلف تحصیلی مشغول به تحصیل هستند خاطرنشان کرد: اکثر این دانشجویان در ردههای سنی زیر 30 سال و حداقل 40 سال مشغول به تحصیل هستند که باید به آنها راههای تولید ثروت را آموزش داد.
وی افزود: هرکدام از دانشجویان در زمینههای مختلف فرهنگی، هنری و اجتماعی دارای خرده دانشهایی هستند که باید آموزشهای لازم به آنها در جهت استفاده از این خرده دانشها برای تولید اقتصاد داده شود؛ همچنین در درجه اول باید این دانشها گسترش پیدا کند.
رییس دانشگاه سیستان وبلوچستان عنوان کرد: جوانان باید بیاموزند سرمایهها را کشف و از آنها در جهت کسب و کار نوین استفاده کنند.
بندانی خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به سمت کارآفرینی پیش رود و ارتباط خوبی با بخش صنعت داشته باشد.
وی همچنین بیان کرد: اعتماد به جوانان، خود می تواند پیشرفت علمی کشور را در عرصههای مختلف داشته باشد و زمینه ظهور افکار نو را در جامعه فراهم سازد.
رییس دانشگاه سیستان وبلوچستان خاطرنشان کرد: باید فضایی ایجاد کرد که نیروهای خردمند بتوانند در مسیر تولید ثروت حرکت کنند و علم خود را عاملی برای توسعه اقتصادی کشور به کار برند.
بندانی در پایان خاطرنشان کرد: در سایه علم می توان مشکلات را حل کرد و این استان پتانسیلهای خوبی برای رشد مباحث علمی دارد.