به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در پی اقدامات تروریستی اخیر تروریست های داعش، النصره و هواداران القاعده در کشورهای نیجریه، لبنان، عراق، سوریه، ترکیه، روسیه، مصر، فرانسه و انگلیس که در آن مردم بی گناه قربانی شدند، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، در نامه ای خطاب به جوانان اروپا و آمریکا، دلایل این اقدامات تروریستی را شرح دادند و از این جوانان خواستند که درباره دین اسلام ناب محمدی که حقیقتا دین صلح و دوستی است، پرس و جو و تحقیق کنند و با مدعیان دروغین اسلام و افراط گرایان، مقابله نمایند.
اما رژیم آل سعود که بنیانگذار و حامی فکری، مالی و لجستيكي تروریسم در جهان است و از گروهک های تروریستی چون القاعده، داعش و النصره حمایت می کند، نفوذ خود را در شبکه های اجتماعی و فضاهای اینترنتی و الکترونیکی به کار گرفته تا نامه حضرت آیت الله خامنه ای به جوانان غرب را از دسترس آنها دور نگه دارد و کلمات کلیدی و هشتک های مرتبط با آن را مسدود کند و مانع انتشار این نامه در فضای الکترونیکی شود.
خاطرنشان می شود که با افزایش سهام بن طلال شاهزاده میلیاردر سعودی در شرکت تویتر، نفوذ عربستان در شبکه های اجتماعی و تاثیرگذاری آن بر افکار عمومی بیشتر شده است. در اکتبر سال جاری، شرکت تویتر از افزایش سهام این شاهزاده سعودی در مالکیت تویتر خبر داد.
بدون تردید استفاده از نفوذ صاحبان لابی های قدرتمند و سهامداران شرکت های اینترنتی، بی طرفی این شرکت ها را به امری سوال برانگیز تبدیل کرده است.
اواخر نوامبر گذشته رسانه ها به نفوذ رژیم صهیونیستی بر شرکت گوگل اشاره کردند و نشریه اینترنتی اینترنشنال بیزنس در گزارشی تصریح کرد که سیاستمداران صهیونیست از گوگل خواسته اند تمام ویدیوهایی را که از سوی فلسطینی ها در این موتور جستجو قرار داده می شود، مسدود کند.
این درحالی است که شرکت های تویتر، گوگل پلاس، فیس بوک و برخی شبکه های اجتماعی به جای دعوت جوانان به صلح و آرامش و به جای هدایت ملت ها به سوی تفکر، تعقل و زندگی مسالمت آمیز، از همان روز انتشار نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غرب، با تلاش در جهت خودداری از انتشار آن، به تقویت افکار افراطی و تروریستی کمک کردند.