عباس شفیعی عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگوباخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ جایزه مصطفي(ص) را عاملی برای تشویق دانشمندان جهان اسلام دانست و گفت: این جایزه از نظر معرفي دانشمندان جهان اسلام مفید خواهد بود. چراكه دانشمندان برجستهای برای دريافت اين جايزه انتخاب مي شوند و خدمت آن ها به حوزه علم و فناوري مورد توجه قرار مي گيرد.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی تهران جایزه مصطفی(ص) را عاملی برای تشویق دانشمندان دانست و افزود: این جایزه از نظر معرفي دانشمندان جهان اسلام مفید خواهد بود. چراكه دانشمندان برجستهای برای دريافت اين جايزه انتخاب مي شوند و خدمت آن ها به حوزه علم و فناوري مورد توجه قرار مي گيرد.
این چهره ماندگار کشور با اشاره به اینکه ایران یکی از کشورهای تولید کننده علم در جهان است، بيان كرد: آمار مقالات و تحقیقات دانشمندان ایرانی در نشریات معتبر علمی دنیا ميزان تولید علم در ایران را تاييد مي كند. البته پتانسیل بالاتری هم در کشور وجود دارد که برای رسیدن به سطوح بالاتر علمي نیاز به امکانات بیشتر است.
برنده جایزه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه دانشمندان ایرانی نه تنها در به ثمر رسيدن تحقیقات برجسته جهانی نقش دارند بلکه در حوزه تولید علم هم مي درخشند، افزود: دانشمندان ایرانی با دسترسی به امکانات پژوهشی بیشتر راهکاری مناسب برای مشکلات کشور ارائه میدهند و با توجه به دانش بالايشان ایدههای خود را به مرحله اجرا رسانده و در حقیقت میتوانند راه حلی برای مشکلات بخش صنعت پيدا كنند تا با ایدههای نوآورانه خود محصولاتي داراي کاربرد صنعتی را طراحي كنند.
وي همچنين تصریح کرد: اكنون یک درصد دانشمندان جهان در رشتههای مختلف ایرانی هستند. اين در حالي است كه آن ها با محدوديت امکانات و در شرايط تحریمها تاكنونب ه فعلايت خود ادامه مي دادند و با از بين رفتن تحريم ها و پيشرفت امكانات مي توانند بيشتر از قبل در عرصه جهاني علم و فناروي بدرخشند.