به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فضل الله موسوی، استاد دانشکده حقوق دانشگاه تهران در نشستی تحت عنوان اعلام موجودیت کمیته تخصصی مردمی صیانت از حقوق هسته ای که عصر امروز در خبرگزاری مهر برگزار شد با اشاره به نامه مقام معظم رهبری در خصوص مسائل مربوط به برجام گفت: نامه رهبری از ابعاد حقوقی دارای اهمیت فراوانی بود ابلاغیه رهبری مطالب اضافه بر برجام نیست بلکه تکیه بر چگونگی اجرای برجام است و وظایف دولت مجلس و سایر دست اندرکاران در آن مشخص شده است.
وی افزود: رهبری در ابلاغیه خود به رعایت حفظ منافع ملی و مصالح عالی کشور تاکید کردند.
موسوی با اشاره به بخشی از نامه مقام معظم رهبری در این خصوص اذعان کرد: رهبری در این نامه فرمودند برجام دارای نقاط ابهام و ضعف های ساختاری متعددی است لذا در اجرای برجام باید مراقبت های دقیق و لحظه ای انجام پذیرد.
این استاد دانشگاه تهران ادامه داد: براین اساس هر بهانه ای که برای لغو تحریم ها آورده شود اعم از بحث تروریسم، حقوق بشر و ... نقض برجام تلقی خواهد شد و از آنجا که مذاکرات برای مسائل هسته ای بوده نه مسائل دیگر بنابراین هرنکته ای که از طرف ها به صورت مستقیم یا غیرمستقیم مطرح شود و بخواهد تحریم های جدید ایجاد کند نقض برجام محسوب می شود.
وی با اشاره به بخش دیگری از نامه مقام معظم رهبری در خصوص برجام ادامه داد: در بخشی از این نامه آمده است باید تضمین های کافی برای اجرای برجام گرفته شود نکته دیگر انجام تحقیقات هسته ای است که آژانس هسته ای ایران باید این تحقیقات را ادامه دهد.
موسوی تفسیر در خصوص برجام را با اهمیت دانست و تصریح کرد: بنابراین رهبری آگاهانه در مسئله تفسیرپذیری تاکید کردند و گفتند که اگر قرار است تفسیری صورت بگیرد باید براساس مذاکرات باشد و در این ابلاغیه ذکر کردند که باید یک هیئت قوی و آگاهانه که تعهدات طرف مقابل را رصد کند تشکیل شود که این تشکیل این کمیته از وظایف مسئولان محسوب می شود.
این استاد دانشگاه تهران به تشکیل کمیته تخصصی صیانت از حقوق هسته ای اشاره کرد و گفت: کمیته تشکیل شده مبتنی بر وظیفه تک تک آحاد مردم است و ضرورت تشکیل این کمیته نظارت دائمی مردم است بنابراین کمیته ذکر شده در خصوص صیانت از حقوق هسته ای ملت ایران به عنوان یک حرکت مردمی هم ناظر و هم کمک کننده به دستگاه های اجرایی مملکت است.