به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، پرویز افشار معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی و سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری مهمترین موضوع در کاهش 25 درصدی اعتیاد بر اساس سند چشم انداز را کاهش میزان شیوع برشمرد و افزود : افرادی که مبتلا هستند باید آنها را به سمت و سوی درمان برد ، که در این راستا و در شرایط کنونی 40 درصد از معتادان کشور تحت پوشش مراکز درمانی هستند.
وی اظهار داشت: هفت هزار مرکز درمانی سرپایی ، یک هزار و 200 مرکز درمانی اقامتی در سراسر کشوربجز بخش های روان پزشکی بیمارستان ها در حال خدمت رسانی به معتادان چه در زمینه سم زدایی و چه درمان های نگهدارنده هستند.
افشار گفت: اگر خدمات درمانی به حد کافی وجود نداشته باشد افراد تبدیل به معتادان متجاهر خیابانی خواهند شد که تعدادی از آنها در کلان شهرها دیده می شوند و از مشکلات جدی این شهرها به حساب می آیند .
وی اضافه کرد: با توسعه خدمات درمانی ، اجرای درست قانون و حمایت های اجتماعی از معتادان کم بضاعت شاهد بروز و ظهور کمتر معتادان متجاهر که وهن نظام هستند، خواهیم بود .
افشار به حمایت این ستاد از توسعه خدمات درمانی در جزیره کیش تاکید و از مدیرعامل منطقه آزاد کیش و رئیس شورای مبارزه با مواد مخدر و همچنین دبیر این شورا در انجام فعالیت های نو آورانه و اولویت قرار دادن موضوع مبارزه با مواد مخدر تقدیر کرد.
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر در پایان این گفتگو با توصیه به همکاری متوازن و جامع تمامی مسئولان و دستگاه های دولتی و غیردولتی و مردم در مبارزه با این پدیده خانمانسوز اظهار امیدواری کرد هر فرد از افراد جامعه به سهم خود در این مبارزه حضور داشته باشد.