به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین جلسه شورای سیاست گذاری امور مشارکت های دانشگاه علوم پزشکی ایلام با حضور رئیس دانشگاه، معاونین بهداشتی و توسعه مدیریت و منابع انسانی، رئیس فوریت های پزشکی استان، مسئول روابط عمومی و نمایندگانی از شهرداری، شورای اسلامی شهر و سایر ادارات تشکیل شد.
علی دل پیشه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ضمن خیرمقدم به مدعوین، گفت: استان ایلام یکی از مناطقی است که نیاز به ورود هرچه بیشتر خیرین به حوزه سلامت دارد، بنابراین در این حوزه می توانیم با مشارکت خیرین خدمات بیشتر و بهتری را به مردم استان تقدیم کنیم.
وی ادامه داد: ايجاد هماهنگي، وحدت رويه و حمايت معنوي و قانوني از فعاليت هاي موسسات خيريه و سازمان های مردم نهاد در بخش سلامت استان از برنامه هایی است که امید است با تشکیل این شورا و با تعامل در کنار یکدیگر در مسیر این اهداف به نتایج مطلوبی در حوزه سلامت برسیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه در برخی از حوزه ها مانند احداث زیرساخت های بهداشتی و درمانی، بخش سرطان، سوختگی، خانه های بهداشت و غیره نیازمند حضور خیرین می باشیم، خاطر نشان کرد: قطعاً دولت به تنهایی قادر به برآورده ساختن تمام نیازهای حوزه سلامت نخواهد بود مگر اینکه خیرین در بخشی از این خدمات دهی و ایجاد زیرساخت ها در کنار دولت باشند.
دل پیشه تصریح کرد: در شرایطی که تردد میلیونی زائرین عتبات عالیات در استان به یک ظرفیت تبدیل شده، نیاز است که در بخش سلامت، زیرساخت های بهداشتی و درمانی استان را متناسب با وضعیت موجود ارتقاء دهیم.
وی در ادامه سخنان خود گفت: در این شورا تلاش کنیم روش هاي تشويقي و تسهيلاتي در جهت كاهش مشكلات خيريه هاي حوزه سلامت نظير معافيت هاي مالياتي، عوارض، اولويت در صدور مجوزها وغیره را پیگیری کنیم و به مرحله اجرا رسانیم.
در ادامه راضی ناصری فر، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، گفت: ما برای جذب کمک های خیرین باید در مرحله اول نیازها کاستی های خود را شناسایی کنیم و در مرحله بعد با شناسایی و جلب مشارکت خیرین نیکوکار و ورود آنان به حوزه سلامت تلاش کنیم که یاری آنان را متوجه حوزه سلامت سازیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه بهداشت اقدامات خوبی در استان به مرحله اجرا رسانده ایم که نمونه هایی از آنان توزیع قرص آهن و انواع ویتامین ها در سطح مدارس سراسر استان بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تصریح کرد: همچنین برای سلامت دهان و دندان دانش آموزان در سطح استان بالغ بر ۲ میلیارد ریال از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در جهت وارنیش فلوراید دانش آموزان هزینه شده است.
ناصری فر بیان کرد: برای نهادینه کردن فرهنگ در حوزه بهداشت و درمان نیاز به ارتباط و تعامل هرچه بیشتر مردم، دستگاهها، نهادها و خیرین می باشیم لذا تشکیل این گونه جلسات برای همفکری و تحقق اهداف مورد نظر خواهد بود.
در ادامه امید افسرده، معاون توسعه منابع و نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی به بیان گزارشی از وضعیت طرح ها و پروژه های در حال ساخت دانشگاه پرداخت و ضمن خواستار شدن کمک و یاری خیرین برای پیشبرد ساخت زیرساخت های بهداشتی و درمانی دانشگاه، ابراز کرد: مردم به کمک و حمایت از طرح های درمانی و تامین سلامت اعتقاد و باور دارند و خیرین نیکوکار به عنوان پیشگامان این امر حسنه در کنار حوزه بهداشت و درمان قرار گرفته اند.
وی گفت: همه ما قدردان تلاش خیرین در عرصه بهداشت و درمان هستیم و امیدواریم که در کنار دانشگاه علوم پزشکی در جهت ارائه خدمات مطلوب تر به مردم ما را یاری کنید.
غیاثی، از اعضای شورای اسلامی شهر ایلام ضمن تقدیر از تلاش های بی منت و بی شائبه رئیس دانشگاه علوم پزشکی و همکاران وی در راه خدمت صادقانه به مردم در عرصه سلامت گفت: دل پیشه یکی از مدیران مردمی و دلسوز هستند که خود را وقف خدمت به مردم استان کرده، اجرای موفق طرح تحول نظام سلامت و رضایتمندی بالای مردم از این طرح مبین این امر است.
وی ادامه داد: حوزه سلامت یکی از شاخص های اصلی جامعه می باشد زیرا سلامت جامعه به رشد و پویایی منجر خواهد شد بنابراین بر همه ما وظیفه است که در کنار مسئولان و دست اندرکاران این حوزه باشیم.
این عضو شورای اسلامی شهر ایلام ادامه داد: پیشگیری همواره بر درمان مقدم بوده زیرا هزینه های کمتری به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین اگر بخواهیم جامعه ای سالم داشته باشیم، باید حوزه سلامت را تقویت و حمایت کنیم تا به تحقق اهداف آن دست یابیم.
غیاثی با اشاره به لزوم همکاری و تعامل هرچه بیشتر مردم، دستگاهها و نهادها برای یاری کردن حوزه سلامت استان گفت: مردم، خیرین و مسئولان همواره در راه اعتلای فرهنگ سلامت و رفع مشکلات آن تلاش کنند، بنابراین در این راستا شورای اسلامی و شهرداری ایلام آمادگی کامل برای مساعدت و یاری حوزه سلامت در راه تحقق اهداف مدنظر این حوزه دارند.
محمدرضا صیدی، رئیس فوریت های پزشکی استان و دبیر شورای سیاست گذاری امور مشارکت های دانشگاه بیان کرد: خیرین نیکوکار با حضور خود در کنار حوزه سلامت می توانند در راستای خدمت به مردم گام بردارند و با مشارکت در ساخت و تجهیز مراکز و خرید تجهیزات مورد نیاز مردم در مراکز بهداشتی درمانی گام بردارند.
وی ادامه داد: علوم پزشکی و تجهیزات و ملزومات آن با گذشت زمان در حال پیشرفت است، بنابراین با کمک خیرین می توان این تجهیزات را تهیه کرد و در مدار خدمت رسانی به مردم قرار داد.
رئیس فوریت های پزشکی استان با بیان اینکه نیازهای حوزه سلامت به خیرین نیکوکار در استان منتقل شود، افزود: خیرین می توانند نسبت به توان و خواسته خود در راستای رفع نیازهای بهداشتی و درمانی این شهر پیش قدم شوند و از این طریق علاوه بر اینکه دانشگاه علوم پزشکی را یاری می کنند؛ یقیناً از آثار و برکات این امر حسنه در دنیا و آخرت بهره مند خواهند شد.
صیدی در ادامه سخنان خود به بیان گزارشی در رابطه با فعالیت ها، اهداف و برنامه های شورای سیاست گذاری امور مشارکت های دانشگاه برای حاضران پرداخت.
در ادامه این جلسه نیز اعضاء به بیان انتظارت در مورد نحوه و چگونگی تقویت و نهادینه سازی مشارکت در راستای ارتقاء سلامت، چگونگی تشکیل جلسات و شرح وظایف اعضای شورا پرداختند.