به گزارش خبرنگار خبرگزاری از مشهد پورازغدی در جمع اساتید و ائمه جماعات دانشگاه های پیام نور کشور در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دقایقی پیش گفت: اخلاق اسلامی با اخلاق سکولار دارای تفاوت هایی است که البته اشتباهاتی نیز با یکدیگر دارد.
وی ادامه داد: براساس این اشتراکات هیچ جامعه ای وجود دارد که از راستگویی، اخلاق و درستکاری باشد.
وی خاطر نشان کرد: البته در سبک زندگی میان اخلاق سکولار و اخلاق اسلامی تفاوت های زیادی وجود دارد که در این میان سکولار تلاش دارد تا بگوید ارزش های اسلامی در مناسبات اجتماعی جایگاهی ندارد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به برخی ارزش ها در برخی جوامع غیرارزشی اشاره کرد و افزود: در جوامع غیرارزشی گاه رفتارهایی دیده می شود که نوعی ارزش در جامعه اسلامی به شمار می رود مانند عرضه جنس سالم، دقیق بودن بر سر قول و قرار و مواردی از این دست.
وی تاکید کرد: از میان همین مشترکات است که تلاش می شود نفوذ در میان تفکرات مختلف شکل بگیرد که پدیده نفوذ را می توان از این طریق معنا کرد.
وی ادامه داد: کسانی که می گویند سبک زندگی دینی و غیردینی با یکدیگر فرقی ندارد و در میان دین ها نیز تفاوتی وجود ندارد در حقیقت تلاش دارند که توحید و شرک را با یکدیگر غیرقابل تفاوت معرفی کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: این نگاه می خواهد مرزهای غیراخلاقی و اخلاقی را در کنار یکدیگر قرار دهد و نشان دهد که تفاوت میان سبک زندگی در تمام دنیا وجود ندارد.
پورازغدی با بیان اینکه این نگاه می تواند سبک های زندگی مختلف را در کنار یکدیگر قرار دهد افزود: براساس این نگاه شما هیچ تغییری از لحاظ نوع لباس و نوع چینش وسایل و یا نحوه زندگی با دیگر ادیان ندارید و تنها ممکن است تفاوت هایی در استفاده از قرآن و یا کتاب های دینی مختص به خود داشته باشید.
وی با بیان اینکه اگر این نگاه تلاش می کند نفسانیت و عقلانیت را در اثر گذر زمان به تدریج دچار فرسایش نشان دهد می توان گفت تا حدی درست است اما اگر می خواهد مرز میان توحید و شرک را بردارد و بگوید تعریفی میان معنویت عقلانیت و غیره وجود ندارد باید گفت ما با این خالفیم.
وی با بیان اینکه این تفکر می خواهد جهان را یکدست کند گفت: ما می خواهیم جهان یک دست شود اما جهانی یک دست و خالی از کفر و ظلم و فساد نه جهانی در غرق شدن در مادیات!
وی خاطر نشان کرد: این تفکر تلاش می کند به جای دینی کردن دنیا به دنیوی کردن دین روی بیاورد و براین اساس تلاش دارد تا نبض خانواده و سبک زندگی دینی را تحت تاثیر تفکرات مادی قرار دهد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه این تفکر ظاهری دین دار دارد اما در باطل به دین گرایشی نشان نمی دهد تصریح کرد: این سبک زندگی می خواهد تمام مردم را از وجهه متمایز از دین به زندگی مشغول کند و البته در این مسیر تلاش دارد خود را مخالف دین معرفی نکند بلکه با حمایت از دین دینداران را در سطح غیردینی به زندگی مشغول نماید.
پورازغدی این سبک زندگی را برمبنای روح گرایی دانست و افزود: این سلک زندگی تلاش می کند تا باطن پوچ خود را زیبا نشان دهد و گاه اسلام را کاملا تکفیری و بی خاصیت و گاه در حاشیه و به صورت سرمایه ای و قبیله ای معرفی می کند.
وی اسلام ناب و عالی را غیرقابل دانست و گفت: در این نوع اسلام حرف حق و باطلی وجود ندارد.
وی ادامه داد: در این سبک زندگی این شما هستید که تعیین می کنید چه چیزی خوب است و چه چیزی بد است و هیچ ارزشی که بخواهید برمبنای آن زندگی را تعیین کنید وجود ندارد.
وی با بیان اینکه شما در این سبک زندگی می توانید ازدواج کنید یا با هم جنس بازی لذات خود را به دست آوردید بیان داشت: سبک زندگی سکولار و غیردینی تلاش دارد زندگی را آن گونه که شما دوست دارید بسازد و براین اساس اجازه نمی دهد ارزش گذاری دینی و اسلامی در آن نمود پیدا کند.
وی در پایان با بیان این که تفاوت میان اخلاق سکولار و سبک زندگی دینی و اسلامی در همین نکات نهفته است یادآور شد: سکولار اخلاقی اجازه نخواهد داد تا شما زندگی خود را برپایه ارزش های الهی استوار سازید و براین اساس تلاش می کند نگاه شما را دنیا مدار و براساس منفعت آنچه که در زندگی و در دنیا برایتان اهمیت دارد برنامه ریزی کنید که متاسفانه این کار در داخل کشور طرفدارانی دارد.