به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اصفهان، فيلم كوتاه داستاني «مسير بهشت» با موضوع تكريم مادران شهدا به كارگرداني احسان اميرخاني و تهيه كننده گي اداره كل روابط عمومي دانشگاه آزاد اصفهان آماده اكران شد.
اين فيلم در راستاي تكريم خانواده شهدا و ارج نهادن به مقام شامخ مادران شهيد توسط دانشگاه آزاد اصفهان توليد شده و در ايام دهه فجر براي اولين بار اكران مي شود.
احسان اميرخاني، دانشجوي دانشگاه آزاد اصفهان و كارگردان اين فيلم گفت: باعث افتخار است كه در دانشگاهي تحصيل مي كنم كه به حرفه سينما، فيلم سازي و نقش تاثير گذار رسانه بر جامعه كاملا اشراف دارد و در حوزه معاونت فرهنگي دانشجويي اين دانشگاه كانون هاي فرهنگي با موضوع فيلم و سينما، فعاليت خوبي دارند و به جوانان ميدان بروز استعدادهايشان داده مي شود.
وي افزود: ايده اوليه اين فيلم در قالب يك فيلم ۱۰۰ ثانيه اي از سوي اصغر عالميان مديركل روابط عمومي دانشگاه با هدف تكريم مادران شهدا، مطرح شد كه بعداً با مشورتي كه با هادي مقدم دوست كارگردان و نويسنده برجسته سينماي ايران داشتيم، نظر به ظرفيت موضوعي آن، تبديل به يك فيلم كوتاه داستاني شد.
اميرخاني افزود: در اين فيلم مسعود فراستي منتقد برجسته سينماي ايران با ايده ها و پيشنهادات سازنده خود براي زيباتر شدن اين فيلم در امر كارگرداني در مبحث فرم و محتوا به بنده ياري رسانيد كه در همين جا لازم است از ايشان تشكر كنم.
دانشجوي فيلم ساز واحد اصفهان عنوان كرد: هدف اين بوده است كه فيلم با محوريت دفاع مقدس باشد اما به دور از صحنه هاي كليشه اي جنگ و جبهه، محور؛ بيان احساسات و عواطف ارزشمند مادران شهيد و خانواده شهدا بود چون اگر اين طرز تفكر در خانواده نبود هرگز روحيه مقاومت در جوانان ايران و انقلاب بوجود نمي آمد، در واقع ما به نقش پر رنگ خانواده در دفاع مقدس پرداخته ايم و اميدوارم توانسته باشم احساسات مادرانه را در قاب تصوير نشان دهم.
وي در خصوص نگاه «مسير بهشت» به مقوله مادران شهدا گفت: مادر شهيد در اين فيلم در واقع نماد مام وطن مي باشد و تمامي مادران شهيد در همين چايگاه از ارج و قرب هستند و مادران شهيد گمنام، بالاترند چرا كه مادران شهيد گمنام، خود را مادران تمامي شهدا مي دانند.
اميرخانی در باره زمان ساخت اين فيلم اظهار كرد: از آذر ماه ۱۳۹۳ مراحل پيش توليد فيلم آغاز و فيلمبرداري در فروردين ماه سال جاري (۱۳۹۴) انجام شد، البته نقطه تفاوت اين فيلم با ساير آثار ساخته شده، بي كلام بودن آن است و بيان احساسات در قالب تصوير، آن هم بدون كلام، نقطه عطف اين اثر است چون تصوير هم يك نوع كلام است.
دانشجوی دانشگاه آزاد اصفهان افزود: اين فيلم با مشاركت و حمايت اداره كل روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان و مديركل روابط عمومی؛ اصغر عالميان در مقام تهيه كننده و مجري طرح و با حمايت هاي رياست واحد احمدعلي فروغي ابري و با بازي علي رحيمي، نادره نادري، ياسمين علي خواصي، حسين فولادي و..... كه بعضاً از دانشجويان دانشگاه هستند، توليد شده و هم اكنون آماده اكران است.
وي عنوان كرد: از ديگر عوامل همكار در توليد اين فيلم مي توان به طراح چهره پردازي و گريم: ندا كريمي، مدير توليد: علي سپاهان فرد، عكس: احسان الله مسيبي، امورهماهنگي و پشتيباني: منصور يقيني، تدوين، جلوه ويژه بصري و صداگذاري: رسول آقا عبداللهيان، تصوير: علي افيونيان و علي حسين زاده، مشاور فيلم نامه: هادي مقدم دوست و مشاور هنري كارگردان: مسعود فراستي اشاره كرد.