به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، شاطرزاده در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاههای مشهد، به تاریخچه نفوذ در ایران بعد از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: در ایران اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد نفوذ عوامل غربی خصوصا آمریکایی در بعضی از عرصههای مدیریتی طراز اول کشور بودیم. هرچند دست این افراد نفوذی هر کدام به نحوی باز شد؛ اما هزینه زیادی را به کشور تحمیل کردند.
شاطرزاده با اشاره به افراد نفوذی در دولت بازرگان، خاطرنشان کرد: خیلی ها فکر میکردند دولت بازرگان دولت پاکی است؛ اما شاهد بویدم که افراد نفوذی همچون امیر انتظام در بالاترین سطح مسئولیتی مانند معاون نخست وزیر در دولت موقت حضور داشتند.
وی ادامه داد: در سیاست خارجی دولت موقت شاهد لغو خرید هواپیماهای F14 و رادار های پیشرفته آواکس از آمریکا بودیم که ابراهیم یزدی وزیر خارجه وقت قرار داد خرید آنها را با دستور گرفتن از آمریکاییها لغو کرد. اگر ما این آواکسها و هواپیما را داشتیم ایران قدرت برتر منطقه میشد و این را بدانید پول 1.7 میلیارد دلاری که بعد از برجام گرفتیم پول قرارداد لغو شده آواکسها هواپیماها بوده است که در این 37 سال آمریکایی ها نداده بودند.
سفیر سابق ایران در برزیل با بیان اینکه دولت بازرگان با فراز و نشیبهایی که داشت بعد از فتح لانه جاسوسی سقوط کرد، افزود: بعد از فتح لانه جاسوسی بازرگان سعی کرد تا دخالت کرده واین حرکت را به زعم خود اصلاح کند؛ اما با سخنرانی امام خمینی(ره) که فرمودند فتح لانه جاسوسی انقلاب دوم بود، بازرگان استعفا کرد وشورای انقلاب متولی اداره کشور شد.
شاطرزاده با اشاره به دولت بنی صدر، گفت: خیلی از جوانان نمیدانستند پشت نقاب بنی صدر چیست برای همین در دانشگاهها هواداران زیادی داشت. بنی صدر از همان روز اول ریاست جمهوری شروع به چیدن افراد خودش در دستگاههای کشور کرد؛ به طوری که در ارتش ژنرالهای شاه را پرورش داد، بانک مرکزی نیز که رئیس آن از افراد بنی صدر بود اقتصاد وابسته را پیگیری میکرد و در حوزه سیاسی ریشه یاران امام به ویژه شهید بهشتی را مورد حمله قرارداد به طوری که تبلیغات او باعث شد نسل جوان دانشگاهی شهید بهشتی را مورد انتقاد و فحاشی قرار بدهند.
وی ادامه داد: جریان نفوذ کاری کرده بود تا بچههای انقلاب نتوانند کاری بکنند.
شاطرزاده در ادامه با اشاره به نقش بنی صدر در کودتای نوژه و بمباران آثار باقی مانده از حمله آمریکاییها در طبس، خاطرنشان کرد: بنی صدر بعد از ورود ناموفق آمریکا به طبس شخصا خودش به آنجا میرود و اجازه ورود سپاه را به آنجا نمیدهد حتی میگوید تا آنجا را بمباران کنند که در این بمباران شهید منتظر القائم، فرمانده سپاه یزد به شهادت میرسد.
نفوذ علل فروپاشی شوروی بود
سفیر سابق ایران در برزیل در ادامه به بیان علل فروپاشی شوروی پرداخت و افزود: شوروی بزرگترین کشور دنیا بود. آمریکاییها گورباچف را تحت تاثیر نفوذ خود قرار داده و روی آن کار کرده بودند و وی با شعار اصلاحات به عنوان نسل جدید و جوان رهبران شوروی به ریاست جمهوری رسید، در کنار گورباچف آمریکاییها سه یهودی گذاشتند که ماموریت آنها اصلاحات در سه حوزه اصلاحات رسانه حزبی و رسانه ای واقتصادی و اجتماعی بود.
سه اصلاحات موثر در فروپاشی شوروی توسط افراد نفوذی
وی گفت: در حوزه سیاسی وزیر خارجه شوروی سیاست نزدیکی به آمریکایی ها را دنبال کرده و کلیه کشورهای انقلابی و چپ را که به عنوان اقمار شوروی در جهان ایفای نقش می کردند رها کرد. کشور یوگسلاوی متشکل از سه کشور بوسنی، کرواسی و صرب، بزرگترین ارتش اروپا را در اختیار داشت و پس از اعمال سیاست خارجی جدید شوروی، یوگسلاوی رها شد و در نتیجه جنگهای وحشتناکی بین مسلمانان و صربها به وجود آمد . در پی کشتارهایی که صورت گرفت آمریکا وارد میدان شد و یوگسلاوی را به سه کشور تقسیم کرد.
شاطرزاده همچنین خاطرنشان کرد: در داخل شوروی هم زمزمههایی شروع شد که دیگر به این همه کشور نیازی نیست و کشورهای آسیای میانه را به حال خود رها کردند و پس از آن جنگ چچن با روسیه را به راه انداختند.
سفیر سابق ایران در برزیل بیان داشت: بعد از رها کردن کشورهای آسیای میانه به حال خودشان زمزمه تقسیم روسیه به سه کشور شنیده شد و این امر را از طریق فرمانداران وابسته غربی دنبال کردند و به موازات این حرکت ارتش و نیروهای امنیتی شوروی را به شدت منزوی کردند.
وی ادامه داد: پوتین به عنوان افسر امنیتی در آلمان شرقی بود و بدنبال تحولات و در طی یک فرایند نخست وزیر روسیه شد، با اقتدار درجنگ چچن پیروز شد و محبوبیت مردمی زیادی پیدا کرد و سپس به عنوان رئیس جمهور روسیه انتخاب شد.
شاطرزاده در خصوص اصلاحات رسانه ای در جماهیر شوروی، گفت: تلویزیون NTV در روسیه راه اندازی شد و از صبح تا شب تبلیغ آمریکا را میکرد به طوری که آمریکاییها رسما بودجه 25 میلیون دلاری برای آن اختصاص داده بودند و یک ماهواره مستقل برای این شبکه به فضا پرتاب کردند. رییس این تلویزیون هم از یهودیان غربگرای روسی بود.
معاون اسبق وزیر صنایع در ادامه به اصلاحات اقتصادی شوروی در آن زمان اشاره کرد و با بیان اینکه روسیه بزرگترین تولید کننده نفت در دنیا است، افزود: نفت را خصوصی کردند و به یک خاندان یهودی آمریکایی دادند و عملا حاکمیت در روسیه به دست یهودیها افتاد. روسیهای که کشوری ثروتمند بود با اصلاحات اقتصادی تبدیل به کشوری نیازمند شد.
شاطرزاه در ادامه به دیگر اصلاحات اقتصادی در روسیه اشاره و خاطرنشان کرد: در روسیه صنایع را واگذار کردند و چینیها عمده صنایع روسیه و آمریکاییها دانشمندان برجسته روسیه را بردند.
وی ادامه داد: کشوری که ابرقدرت دنیا بود با نفوذ سه فرد یهودی آمریکایی در کنار رئیس جمهور آن کشور در حوزه اقتصادی، رسانهای و سیاسی به خاک سیاه نشست.
لیستی که در مقابل جریان ارزشی قرار دارد توسط کرباسچی در حال تقویت شدن است
وی در ادامه به لیستهای انتخاباتی کشور اشاره کرد و افزود: لیستی که تحت عنوان جریان مقابل جریان اصولگرا ارائه شده از نظر مالی توسط کسانی اداره میشود که سردمدار مفسده و فساد هستند. کرباسچی در دوران حضورش در شهرداری تهران فسادهای زیادی کرده بود و اکنون این لیستی که در مقابل جریان ارزشی قرار دارد توسط وی در حال تقویت شدن است؛ ما در این لیست افرادی را میبینیم که در قرار داد کرسنت پول گرفتند.
اگر لحظهای به دشمن اعتماد کنیم به خودمان جفا کردهایم
سفیر سابق ایران در برزیل با تاکید بر اینکه دشمن به جز مرگ مسلمانان به چیزی راضی نمی شود، گفت: اگر لحظهای به دشمن اعتماد کنیم به خودمان جفا کردهایم اگر کدخدا ببیند شما به سراغش رفتید زیرآب شما را خواهد زد؛ چون امکان ندارد کدخدا با صداقت با شما برخورد کند.
شاطرزاده تاکید کرد: باید به قدری بصیرت را در خودمان تقویت نموه و در شناخت دشمن با قوت عمل کنید تا احساس نشود به دشمن حسن ظن دارید. دشمن درصدد است بلایی را که سر سوریه و یمن آورده سر کشور ما بیاورد.
وی در ادامه به داعش اشاره و تصریح کرد: کشورهای غربی مبارزین مسلمانی داشتند که موی دماغ آنها بودند به همین دلیل تحت عنوان اینکه شیعه برادران سنی را میکشد جنگ شیعه و سنی را راه انداختند و مسلمانان را به جان هم انداخته و نفع خودشان را بردند هم مسلمانان را ضعیف کرده و زیرساختهای آنها را ازبین بردند و هم از شر مبارزین مسلمان اروپایی خلاص شدند و هم افراد جانی و خطرناک جامعه خود را به عنوان مزدور به همراه داعش به جان مسلمانها انداختند و از همه مهمتر حاشیه امنیتی منحصر به فردی برای اسراییل درست کردند.
سفیر سابق ایران در برزیل ادامه داد: کشورهای سوریه و عراق با این جنگ داخلی دهها سال به عقب افتاده اند و شاهدیم که لیبی نیز نابود شده است. دشمن نمیتواند ببیند مسلمانی زنده است برای همین میخواهد همه آنان را نابود کند.
وی بیان داشت: در حوزه اقتصادی کشور در تعلیق سراسری به سر میبرد به طوری که بیش از 50 درصد صنعت کشور خوابیده است آمار کشور در سال گذشته از نرخ بیکاری 10.5 درصد حکایت دارد که این نرخ در جوانان و تحصیل کردهها 26 درصد است؛ در حالی که در این فضای اقتصادی در داخل کشور، ما برای فرانسویها کار ایجاد میکنیم.
این فعال سیاسی ادامه داد: در دانشگاهها شاهد رکود علمی در زمینه تولید علم هستیم و دانشجوی ما را به جای تولید علم به حواشی سیاسی وا می دارند.
نرخ رشد علمی ما در دانشگاه نسبت به سالهای قبل کاهش داشته واصلا مطلوب نیست
سفیر سابق ایران در برزیل با طرح این پرسش که مگر دانشگاه حزب است یا جای حزب بازی است؟ گفت: دانشگاه باید کار علمی انجام دهد در حالی چند سالی که رکود علمی داشته ایم. نرخ رشد علمی ما در دانشگاه نسبت به سالهای قبل کاهش داشته واصلا مطلوب نیست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: نگرانیهایی که رهبر معظم انقلاب دارند که دشمن در حال آمدن از طریق نفوذ در داخلاست، توجه انقلابی و از روی حس مسئولیت همگان را میخواهد.
شاطرزاده گفت: انتخابات پیش رو مانند جنگ احزاب در صدر اسلام است در جنگ احزاب وقتی دشمن دید با مسلمانان نمیتواند کاری کند همه کافران با هم متحد شده و ائتلاف کردند و در مقابل پیامبر(ص) قرار گرفتند.
سفیر سابق ایران در برزیل ادامه داد: وقتی دشمن ببیند جنگ جدی است و ممکن است مغلوبه شود با هم متحد میشوند و به شما رحم نمیکنند؛ در انتخابات پیش رو هم همین است.
در مقابل اصولگرایی مفسده جویی قرار دارد
وی متذکر شد: مسئله اصولگرا یا اصلاح طلب نیست. بنابه فرمایش رهبری انقلاب، اصولگرای واقعی اصلاح طلب است . اصلاحات در مقابل اصولگرایی نیست. در مقابل اصولگرایی مفسده جویی قرار دارد، ما دو لیست بیشتر نداریم با اصولگرایان اصلاح طلب هستند یا مفسدین راحت طلب. جریان موسوم به اصلاحات با جریان فاسد کارگزاران 180 درجه اختلاف دیدگاه دارند و در اصول با هم سازگار نیستند؛ اما جریان اصلاحات با کارگزاران، اعتدالیون، ملی مذهبیها و حتی مجموعه جریانات ضد انقلابی ائتلاف کردند تا جلوی جریان ارزشی و ولایی و انقلابی را بگیرند.
شاطرزاده ادامه داد: در شرایطی قرار گرفتیم که باید انقلاب اسلامی را نجات دهیم ما باید به سخنران رهبری توجه کنیم؛ این انقلاب امانت است و انتخابات پیش رو تعیین کننده است باید انقلاب را حفظ کنیم تا دست نااهلش نیفتد.
وی گفت: الان در شرایطی هستیم که ممکن است انقلاب دست نااهلش بیفتد ما باید بر بصیرت و آگاهی خود بیفزاییم و برنده انتخابات کسی است که از روی تکلیف و برای حفظ ارزشهای انقلابی و نجات انقلاب از دست نااهلان اقدام می کند.