به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی یزد، «علی حاجی حسینی» متولد 1360 ، لیسانس کشاورزی، گرایش مرتع و آبخیزداری یکی از جوانان یزدی ِ فعال در عرصه اقتصاد مقاومتی است، در شش سالن هفت تنی به کار پرورش قارچ مشغول است.
وی عشق و علاقه و اینکه ارتزاق از راه کشاورزی برکت بیشتری دارد، را عامل ورود خود به کار پرورش قارچ میداند.
این تولید کننده یزدی که پرورش قارچ شغل اصلی اش است، گفت: کار خود را ابتدا باید یک سالن و آورده اولیه 70 میلیون تومان شروع کرده و کم کم سالن ها را گسترش دادم که هم اکنون در سالن ها برای 2 نفر به صورت پاره وقت و سه نفر تمام وقت اشتغالزایی کرده ام.
حاجی حسینی میزان درآمد ماهیانه خود را حدود 3 میلیون تومان عنوان کرد و بابیان اینکه از کار خود راضی است، افزود: شروع کار تولید سخت است و جوانان باید با صبر و پشت کار زیاد وارد عرصه تولید شوند، با مشکلات کنار بیایند تا به یک مرحله ثبات برسند.
وی اظهار کرد: نبود شرکت تعاونی مصرف در کار پرورش قارچ یکی از مشکلات مهم در راستای فروش این محصول است و نبود همدلی میان فعالان این عرصه مهمترین عاملی است که تاکنون شرکت تعاونی تشکیل نشده است.
فعال عرصه اقتصاد مقاومتی گفت: اداره جهاد کشاوری باید با برگزاری جلسات منظم و دعوت از پرورش دهندگان قارچ همدلی مورد نظر را ایجاد و به تشکیل شرکت تعاونی کمک کند.
حاجی حسینی تصریح کرد: اگر دولت از تولیدکنندگان حمایت کند، مانند اعطای وام های کم بهره ، فعالان عرصه تولید نیز کار خود را گسترش می دهند و با اشتغالزایی باری از دوش دولت بر می دارند.
وی خاطر نشان کرد: در تابستان به دلیل گرمای هوا، پرورش دهنده گان قارچ دچار مشکل شده و تولید کم می شود، اما ما دستگاهی درست کرده ایم که در تابستان علاوه بر کم کردن هزینه های آب و برق، دما را متعادل نگه می دارد و از این طریق تولید نیز دچار مشکل نمی شود.
کارشناس کشاورزی گفت: پرورش دهندگان قارچ در صورت تمایل می توانند این دستگاه را سفارش دهند و ما برای آنها نیز تولید کنیم.