رئیس اتحادیه طباخان و فروشندگان کله پاچه گفت : کله و پاچه یکصد هزار گوسفند زنده وارداتی در کشور مصرف می شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین رواسی؛ مصرف روزانه کله پاچه در تهران طی نیمه نخست هرسال را 12 هزار دست اعلام کرد و گفت: این میزان مصرف در شش ماه دوم هر سال به روزانه 15 هزار دست می رسد.
وی خاطرنشان کرد تهرانی ها مصرف کننده کله پاچه مازاد استانهای تبریز و مشهد هم هستند.
رواسی با اشاره به تفاوت 10 هزار تومانی کله و پاچه نپخته با توجه به کیفیت آن افزود: قیمت کله و پاچه نپخته در کشتارگاه 20 تا 30 هزار تومان و حداکثر قیمت کله و پاچه طبخ شده در مغازه ها 45 هزار تومان است.
وی از نظارت مستمر بر بهداشت واحدهای صنفی در این بخش خبر داد و افزود: بازرسان وزارت بهداشت حداقل هر 2 ماه به این واحدها مراجعه می کنند ،وسالانه برای 30 واحد به دلیل موارد بهداشتی ، اخطار صادر و 5 تا 6 واحد صنفی پلمپ می شود.
رئیس اتحادیه طباخان ، فروشندگان کله پاچه و سیرابی گفت: فعالیت طباخان پیش از 4 صبح اغاز می شود و تا 12 شب ادامه دارد که این سختی کار مانع از تمایل مردم برای ورود به این صنف است.
وی با اشاره به الزام و اهمیت دریافت تاییده وزارت بهداشت برای فعالیت در صنف کله و پاچه گفت: تمیز و آماده سازی و سرد سازی کله و پاچه در کشتار گاه از الزامات این صنف است.
رواسی گفت: هم اکنون 550 واحد دارای پروانه در صنف طباخان و فروشندگان کله پاچه و سیرابی در تهران فعالیت می کنند .