علی مؤذنی، نویسنده، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه تا کنون سه کتاب درباره امام زمان (عج) منتشر کرده، گفت: نمایشنامهای نوشته بودم به اسم «مفرد مذکر غایب» که بر اساس صفات حضرت ولی عصر (عج) بود. بعد پیشنهاد دادند که بر اساس آن فیلمنامهای بنویسیم که حاصل آن شد کتاب «ملیکا».
وی ادامه داد: فیلمنامه «ملیکا» اطلاعات گستردهتر و مفاهیم بیشتری را در خودش لحاظ کرده است. در این کتاب نشان دادم ارتباطی که بین بانو ملیکا و امام حسین عسکری (ع) برقرار شد جوری نبود که به واسطه علت و معلولهای زمینی باشد.
مؤذنی افزود: این موارد را در رمان «دوازدهم» خیلی مبسوطتر شکافتم. در این سه کتاب که در قالبهای مختلفی نوشته شده، از جنبههای مختلف به امام زمان (عج) پرداختهام. البته این موارد در رمان «دوازدهم» مبسوطتر از بقیه است.
نویسنده فیلمنامه «ملیکا» و رمان «دوازدهم» در خصوص وفادار بودن به اسناد تاریخی در مواجهه با ائمه (ع) گفت: اصولاً وقتی به شخصیتهای حقیقی برخورد میکنید هیچ وقت نمیتوانید واقعیتها را مخدوش کنید.
وی ادامه داد: تخیل بستر داستانی را میسازد. فضایی ایجاد میکند که در کنار واقعیت اتفاق افتاده. بر اساس آن مقداری قصه را جذاب کنید.
موذنی افزود: میشود صرفاً یک واقعهای را بدون هیچ دخل و تصرفی نقل کرد. میشود حواشی را پررنگ کرد. درام را میشود در بستر شخصیتهای فرعی پرداخت.
وی در پایان گفت: در رمان «دوزادهم» واقعه از دید «جعفر کذّاب» روایت میشود. او عامل شرّی است که باعث میشود با پرداختن به شرّ او واقعیات متعددی ایجاد شود.
ای کاش بشه وقتی همچین منابعی رو معرفی میکنید یک راه اسان برای خریدش هم مرقوم کنید برای ما شهرستانی ها خیلی سخت هست
امید وارم به این حرفم عنایت کنید یاعلی