به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، موسی حقانی، دبیر علمی همایش اقتصاد مقاومتی در همایشی که با همین عنوان در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی بحثی کلیدی در مقطع فعلی کشور است و نگاه تاریخی به تحولات 200 ساله اخیر کشور به آسیب شناسی این مسیر کمک شایانی می کند.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی به ویژه در سال جاری که بحث اقدام و عمل نیز مطرح است از اهمیت بالایی برخوردار است و این در حالی است که بخشی از نهادهای دولتی و خصوصی لیستی از اقدامات خود در راستای اقتصاد مقاومتی را ارائه دادند.
حقانی فرهنگ سازی را از اجزای مهم اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: فرهنگ سازی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی است که می تواند منجر به ترغیب اجزای دیگر جامعه شود.
دبیر علمی همایش اقتصاد مقاومتی ادامه داد: ما در این همایش سعی می کنیم حوزه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را در خصوص اقتصاد مقاومتی تبیین کنیم و در این حوزه ها رجوعی به تاریخ داشته باشیم.
وی افزود: در این خصوص دو نگاه وجود دارد یکی تبعیت از الگوهای غربی و نگاه دوم نگاهی است که به دنبال تحقق ظرفیت های خود می باشد.
حقانی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی بحثی مخلوط به حوزه های مالی نیست بلکه تغییر در سبک زندگی نیز در این حوزه به چشم می خورد.
دبیر علمی همایش اقتصاد مقاومتی در پایان خاطرنشان کرد: دولتمردان ما اگر در خصوص اقتصاد مقاومتی نگاه اقتصاد صرف داشته باشند ملزم می شوند تنها از الگوهای موجود استفاده کنند اما تاریخ نشان می دهد راه های دیگری نیز در دست دولتمردان قرار دارد.