به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو محمدرضا پورابراهیمی در آیین گرامیداشت ارتحال امام خمینی (ره) در این اداره کل افزود: آموزش و پرورش یکی از مهمترین دستگاه های اجرایی کشور است لذا مجلس شورای اسلامی بررسی مشکلات معلمان و حوزه آموزش و پرورش را در دستور کار دارد.
وی تربیت دانش آموزان را وظیفه خطیر آموزش و پرورش و معلمان عنوان و اظهار کرد: نگرانی جدی در زمینه تربیت دانش آموزان وجود دارد.
وی افزود: بار سنگینی بر دوش معلمان با توجه به شرایط کنونی در زمینه تربیت دانش آموزان وجود دارد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: توسعه و پیشرفت کشورها نیازمند توسعه و پیشرفت مردم و بارور شدن اندیشه آنهاست و مشکلات و تنگناهای موجود به هیچ عنوان از بار مسئولیت معلمان برای تعلیم و تربیت معلمان کم نمی کند.
وی ادامه داد: میزان درآمدهای کشور به ویژه در سه و چهار سال اخیر به نزدیک یک دوم کاهش یافته و کشور به سختی اداره می شود، اما به آینده خوشبین هستیم و ان شاء الله حرکت هایی که انجام می شود با تدبیر نظام، رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اقدامات تاثیرگذار دولت منجر به بهبود شرایط اقتصادی شود.
وی اظهار کرد: انعکاس آثار انقلاب اسلامی فقط در درون کشور ما نیست، بلکه این آثار مرزهای جغرافیایی را پشت سر گذاشته و تسخیر دلها را در بسیاری از کشورهای اسلامی با اولویت تفکر شیعی برعهده گرفته است.
وی بیان کرد: امام خمینی (ره) و ملت ایران در حالی پدیده بزرگ انقلاب اسلامی را ایجاد کردند که شیعیان سالها می خواستند جامعه ای را تشکیل دهند که تفکر شیعی در آن جریان داشته باشد.
پورابراهیمی ابراز کرد: امام راحل (ره) توانست با مجاهدت، تلاش و غلبه بر نفس خود، انقلابی را به پیروزی برساند که شیعیان سالها در آرزوی تشکیل آن بودند.
نماینده مردم شهرستان های کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی بدون حضور امت و ملت امکان پذیر نبود گفت: امام خمینی (ره) نیز بارها بر این نکته تاکید کردند و مردم در کنار امام ایستادند و مقاومت و ایستادگی کردند و وی را تنها نگذاشتند.
وی افزود: زمانی که امام خمینی (ره) حرکت انقلاب اسلامی را پایه گذاری کرد مردم ما با تمام وجود به ایشان ایمان داشتند و جمله نخست وصیتنامه شهدا در دوران دفاع مقدس هم این بود که ما در لبیک به فرمان امام در جنگ شرکت کردیم.
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی پیروز شد تا تفکر شیعی مبتنی بر اسلام ناب محمدی (ص) مسیر خود را بعد از قرنها در چارچوب و حیطه مشخص تعریف کند و ادامه دهد.
پورابراهیمی تصریح کرد: امام خمینی (ره) بیشترین تاکید را بر حوزه تعلیم و تربیت داشتند پس باید در حوزه کاری و کتاب های درسی به تفکرات امام اقتدا کنیم تا به رسالت خود عمل کنیم.